عضو هیأت رئیسه مجلس از رسوب اعتبارات نجومی در حساب‌های بانکی تعدادی از دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی انتقاد کرد و خواستار برخورد با متخلفان شد.

رسوب اعتبارات نجومی در حساب‌ تعدادی از دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی

علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با بیان اینکه اعتبارات بعضی دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی تا پایان سال گذشته نه به‌طور کامل مصرف شده و نه ودیعه داده شده است، گفت: این دانشگاه‌ها این اعتبارات و بودجه را در حساب‌های بانکی خود واریز کرده و سود آن را دریافت می‌کنند که این کار خلاف قانون است.

عضو هیأت رئیسه مجلس بدون اشاره به میزان این اعتبارات، اظهار داشت: این اعتبارات رسوب‌کرده در حساب‌های بانکی این دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی بسیار بالا و رقم آن نجومی است.

سلیمی خاطرنشان کرد: اعتبارات تمام دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی باید در یک حساب واحد نزد خزانه‌داری کل کشور واریز شود و اگر اعتباری در حساب‌های دانشگاه‌هاست، باید یا به مصرف برسد و یا به حساب خزانه‌داری کل کشور ودیعه داده شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: این اقدام تعدادی از دانشگاه‌ها در نگهداری اعتبارات و رسوب آن در حساب‌های بانکی‌شان و دریافت سود از این حساب‌های بانکی، تخلف محسوب شده و رؤسای این دانشگاه‌ها و مسئولان امور مالی‌شان متخلف هستند و باید جریمه شوند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار