محمد معتمدیزاده در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ققنوس در نگارخانه فرهنگسرای شهرداری سیرجان، این رویداد را تجلی توانمندیهای هنری و نمادی از اراده پایدار دانست که با محوریت آثار هنرجویان آموزشگاه ققنوس و به همت استاد برجسته نقاشی، مهدی آزاداور از هنرمندان معلول و با پشتیبانی سازمان بهزیستی استان کرمان برگزار شده است.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس ضمن بازدید از نمایشگاه و تقدیر از دستاندرکاران، ادامه داد: نمایشگاه ققنوس فراتر از یک رویداد هنری، نمادی از اراده پولادین و توانایی انسان در غلبه بر محدودیتهاست. این آثار هنری، که با عشق و پشتکار فراوان خلق شدهاند، پیامی قدرتمند از امید و خلاقیت را به جامعه منتقل میکنند.
وی اضافه کرد: حمایت از چنین استعدادهایی، بهویژه هنرمندانی که با چالشهای جسمانی مواجهاند، مسئولیت اجتماعی ما را در قبال ترویج فرهنگ و هنر دوچندان میسازد.
معتمدیزاده، حضور پررنگ مقامات از جمله امام جمعه ، دادستان و مدیرکل بهزیستی استان کرمان را در این افتتاحیه، نشانهای از درک عمیق اهمیت فرهنگ و هنر در توسعه همهجانبه جامعه برشمرد و بیان کرد: این همدلی و پشتیبانی جمعی، چراغ راهی برای نسلهای آتی خواهد بود تا با اطمینان خاطر بیشتری در مسیر هنر گام بردارند و هیچ استعدادی به دلیل شرایط خاص، از شکوفایی باز نماند./
پایان پیام
نظر شما