خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1403/05/24 - 13:33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرویس : سیاسی,کمیسیون ها
بیاتی در تشریح نشست صبح کمیسیون امور داخلی کشور:

نوری قزلجه برای ایجاد تحول در کشاورزی برنامه عملیاتی دارد/ سیاسی‌کاری‌های وزیر پیشنهادی بهداشت مورد نقد اعضای کمیسیون

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس به تشریح نشست این کمیسیون با حضور وزرای پیشنهادی اطلاعات، کشاورزی و بهداشت پرداخت که نظر نمایندگان نسبت به خطیب و نوری قزلجه مثبت و نسبت به ظفرقندی مسأله‌دار بود.

ولی الله بیاتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح نشست صبح امروز(چهارشنبه، 24 مرداد ماه) کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس که به منظور بررسی برنامه وزرای پیشنهادی دکتر پزشکیان تشکیل شد، گفت: نخستین مهمان جلسه امروز حجت الاسلام خطیب بود که به عنوان وزیر پیشنهادی اطلاعات برای دومین بار در کمیسیون حضور یافت.

نظر مثبت نمایندگان درباره رویکرد حجت‌الاسلام خطیب نسبت به وزارت اطلاعات

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حجت الاسلام خطیب درباره موضوعاتی همچون تأمین امنیت کشور، نحوه عملکرد وزارتخانه در حوزه استعلامات و رویکردها پیرامون حمایت از جبهه مقاومت صحبت کرد که در نهایت کمیسیون با معرفی وی به عنوان وزیر پیشنهادی اطلاعات موافقت داشت.

برنامه‌های عملیاتی نوری قزلجه در حوزه کشاورزی، دامداری و تأمین نهاده‌های دامی نظر نمایندگان را جلب کرد

وی در ادامه به حضور غلامرضا نوری قزلجه وزیر پیشنهادی جهاد و کشاورزی در این کمیسیون اشاره و بیان کرد: سوابق تحصیلی وی با این حوزه مرتبط، در فضای کشاورزی رشد کرده و سوابق اجرایی او نیز مثبت بود از این رو نمایندگان نظر مثبتی نسبت به وی داشتند.

بیاتی در ادامه با اشاره به تصمیم وزیر پیشنهادی کشاورزی برای ایجاد تحول در این وزارتخانه اظهار کرد: صحبت های مفصلی پیرامون موضوعات مختلف کشاورزی، دامداری به ویژه نهاده های دامی شد و برنامه های عملیاتی وی در این خصوص مثبت ارزیابی شد.

سابقه سیاسی‌کاری‌های وزیر پیشنهادی بهداشت مورد نقد اعضای کمیسیون امور داخلی کشور قرار گرفت

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در پایان به آخرین مهمان جلسه صبح امروز این کمیسیون که محمدرضا ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود اشاره کرد و خاطرنشان کرد: سابقه سیاسی ظفرقندی آنچنان مورد نقد اعضای کمیسیون واقع شد که اقبال چندانی نسبت به عملکرد تخصصی وی نیز صورت نگرفت. وزیر پیشنهادی بهداشت در گذشته اظهارنظرهای قابل تأملی در حوزه های سیاسی به ویژه عفاف و حجاب داشت که مورد انتقاد اعضا قرار گرفت چرا که معتقد بودند وزارت بهداشت یک وزارتخانه خدمات‌رسان است و نباید فردی سیاسی در مسند وزارت آن باشد./

پایان پیام

  • کد خبر : 382202
فائزه ظهیری
خبرنگار

فائزه ظهیری

آخرین اخبار