خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1402/02/22 - 16:16
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : فرهنگی
در بازدید اعضای کمیسیون آموزش از دانشگاه علوم پزشکی تبریز مطرح شد؛

کمیسیون آموزش مجلس پای استقلال آموزش پزشکی ایستاد/ قانون برقراری عدالت آموزشی موجب تشویق پزشکان به خدمت در مناطق محروم شد

اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در آخرین برنامه کاری خود در استان آذربایجان شرقی،  از دانشگاه علوم پزشکی تبریز بازدید به عمل آوردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در آخرین برنامه کاری خود در استان آذربایجان شرقی بعد از ظهر امروز(جمعه ۲۲ اردیبهشت ماه) از دانشگاه علوم پزشکی تبریز بازدید به عمل آوردند و در نشست هم اندیشی با اعضای هیأت رئیسه و هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی حاضر شدند.



بهمن تقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این جلسه گزارش عملکردی از اقدامات صورت گرفته در طول ایام مسئولیت خود و برنامه‌های پیش رو ارائه و عنوان کرد: با راه اندازی مراکز درمانی جدید به ویژه با مشارکت خیرین به قطب درمانی کودکان در شمال غرب کشور تبدیل شده‌ایم.



وی افزود: همچنین در زمینه مقابله با سرطان مرکز جامع سرطان  ایجاد شده و اقدامات پژوهشی در آن نیز انجام می‌گیرد. همچنین در زمینه پیوند اعضا پیشران بودیم به طوریکه در سال ۱۴۰۱ تعداد آمار خوبی در زمینه پیوند عضو از خود به جای گذاشتیم.



وی اضافه کرد: در حوزه عدالت اجتماعی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته به طوریکه ۶ دستگاه سی تی اسکن در شهرستان‌های مختلف استان راه اندازی شده و در دستگاه ام آر آی نیز در اهر و بناب فعال شده و همین مساله موجب شده ۲۰ درصد مراجعات از شهرستان‌ها به استان‌ها کاهش یابد.



تقی پور ادامه داد: همچنین تعداد ۴۰ نفر دانشجوی خارجی به ۴۰۰ برابر رسیده که این دانشجویان می‌توانند سفیران فرهنگی در سایر کشورها نیز باشند.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز یادآور شد: در زمینه قانون جوانی جمعیت نیز در جلسات متعددی قرارگاه جوانی جمعیت فعال بوده و امیدواریم تکالیف مربوط ب این قانون را بتوانیم اجرایی کنیم.



وی اضافه کرد: تلاش بسیار زیادی انجام می‌گیرد که داروهای تولیدی در داخل تولید شود و کمیته فناوری دانشگاه در جشنواره رازی موفق به کسب مقام نخست شد.



 



منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست هم اندیشی با اشاره به تصویب قوانین کمیسیون از جمله برقراری عدالت آموزشی برای رشته‌های علوم پزشکی ، عنوان کرد: این قانون مشوق خدمت پزشکان دوره تعهد خدمت خواهد بود و مناطق محروم از پزشک عمومی و تخصصی بهره مند خواهند شد.



وی تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان را یکی دیگر از قوانین خوب مجلس و فرصتی برای امور پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری سلامت دانست و گفت: از سوی دیگر کمیسیون آموزش مجلس جلوی ادغام آموزش پزشکی در وزارت علوم را نیز گرفت تا آموزش پزشکی زیر نظر وزارت بهداشت اداره شود.



لازم به ذکر است در این نشست اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز به بیان نقطه نظرات و مسائل خود پرداختند./



پایان پیام

  • کد خبر : 361573
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم