خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1402/02/21 - 10:53
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
سرویس : فرهنگی
شریعتی در بازدید از نمایشگاه کتاب تهران:

نمایشگاه کتاب می‌تواند فضایی برای توسعه دیپلماسی فرهنگی باشد/ عمق فرهنگ در «کتاب» است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از سی‌وچهارمین نمایشگاه کتاب و با تاکید بر اینکه عمق فرهنگ در «کتاب» است، گفت: نمایشگاه کتاب می‌تواند فضایی برای توسعه تبادلات فرهنگی کشورهای مختلف با ایران و فرصتی برای توسعه دیپلماسی فرهنگی باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، مالک شریعتی نیاسر ضمن بازدید از نمایشگاه کتاب و تبریک به اهالی فرهنگ و صنعت نشر به مناسبت آغاز به کار سی‌وچهارمین نمایشگاه کتاب، گفت: صنعت نشر کشور با همه‌گیری بیماری کرونا مانند سایر صنایع متحمل زیان‌های بسیاری شد و تبعات جبران‌ناپذیری را تجربه کرد اما مسئولان برگزاری نمایشگاه کتاب تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کرده و با برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب گامی نو در خدمت به کتاب‌دوستان برداشتند.



نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان امیدواری برای رونق نمایشگاه کتاب به عنوان یک رویداد ملی و تاثیرگذار در فرهنگ کتابخوانی جامعه ایرانی، افزود: بسیار اهل مطالعه هستم و سعی می‌کنم هر سال از نمایشگاه کتاب بازدید و کتاب خریداری کنم زیرا از خواندن کتاب‌های مورد علاقه‌ام لذت می‌برم. از زمانی‌که سمت نمایندگی و خدمتگزاری به مردم را در مجلس شورای اسلامی بر عهده گرفتم، علاوه بر همه حوزه‌ها در زمینه کتاب‌های تخصصی بیشتر مطالعه می‌کنم. یکی دیگر از زمینه‌های مورد علاقه‌ام مطالعه سرگذشت و زندگی عالمان و بزرگان دین است. از طرفی چون سه فرزند کوچک هم دارم در کنار آن‌ها هم به خواندن کتاب‌های حوزه کودک روی آورده‌ام. دو روز پیش یکی از کتاب‌های فرزندم در زمینه کتاب سال اولی‌ها به نام «زا تا زاقوله» که محتوای آن داستان‌های جذاب برای یادگیری آسان حروف الفبا بود، مطالعه کردم. در این کتاب حروف الفبای سخت فارسی در قالب داستان طوری برای کودک بیان شده که ضمن ایجاد علاقه‌مندی به یادگیری او را به خواندن بیشتر تشویق می‌کند.



نمایشگاه کتاب فضای برای تبادلات فرهنگی و فکری کشورهای مختلف با ایران



شریعتی نیاسر ادامه داد: تصویرگری کتاب‌های داستانی ویژه کودکان در نمایشگاه امسال بسیار پیشرفت کرده است. در گذشته کتاب‌های ترجمه در حوزه کودک بسیار زیاد بود. نویسندگان ایرانی باید پرکار شوند و در زمینه ترویج فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی آثار داستانی متناسب با فرهنگ کشورمان خلق کنند.



این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه‌ عمق فرهنگ در کتاب است، گفت: کتاب به عنوان یک محصول پایدار در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی در جوامع مختلف از جایگاه بسیار والا و تاثیرگذاری در تقویت دیپلماسی فرهنگی کشورها برخوردار است و نمایشگاه کتاب به‌عنوان فضای بسیار دلنشین برای تبادلات فرهنگی و فکری کشورهای مختلف با جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.



وی تاکید کرد: کتاب با وجود فناوری‌های جدید ارتباطی همچنان جایگاه خود را حفظ کرده است و هیچ‌وقت در زندگی بشر فراموش نمی‌شود، شاید روش‌های مطالعه با حضور شبکه‌های اجتماعی تغییر کرده باشد اما به گفته کتاب‌خوانان حرفه‌ای، کتاب الکترونیک هیچ‌گاه نمی‌تواند جای کتاب‌های کاغذی را بگیرد.



آینده شنیدنی است



مالک شریعتی نیاسر در پایان با اشاره به شعار سی‌وچهارمین نمایشگاه کتاب مبنی بر «آینده خواندنی است»، گفت: وجود کتاب‌ها به شکل پادکست نشان می‌دهد آینده علاوه بر این‌که خواندنی است شنیدنی است. بعضی مخاطبان دوست دارند به‌جای دیدن و ورق زدن کتاب محتوای آن را بشنوند. مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم توانسته‌اند با برگزاری نمایشگاه کتاب، سلیقه‌های گوناگون قشرهای مختلف را در حوزه کتاب و کتابخوانی در نظر گرفته و خدماتی درخور ارائه دهند. برگزاری همزمان نمایشگاه مجازی و حضوری کتاب یکی از اقدامات بسیار قابل تقدیر مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که جای تشکر و قدردانی دارد.



همچنین مالک شریعتی نیاسر؛ نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با علی رمضانی، سخنگو و قائم‌مقام سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران دیدار و از نمایشگاه بازدید کرد.



سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۲۰ اردیبهشت آغاز به‌کار کرده و  تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی (ره) و همزمان به‌صورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد./



پایان پیام

  • کد خبر : 361536
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم