خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1402/03/07 - 16:37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرویس : فرهنگی
انتقاد رشیدی کوچی از وضع نابسامان ابنیه‌های تاریخی استان فارس:

مدیریت آثار تاریخی استان فارس با توجه به آثار موجود در آن باید در سطح جهانی باشد

عضو مجمع نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم حفظ و نگهداری آثار باستانی استان فارس، افزود: مرمت و نگهداری درست و علمی از آثار و ابنیه‌های تاریخی فارس ضروری است در حال حاضر نه تنها شاهد حفظ و نگهداری آن در سطح جهانی نیستیم بلکه در سطح ملی هم مورد بی مهری واقع شده است.

جلال رشیدی کوچی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در مورد  تخریب آثار باستانی فارس به ویژه مرمت آرامگاه سعدی، گفت: استان فارس به لحاظ آثار باستانی جزء شهرهای تاریخی در ایران محسوب می‌شود؛  وجود آثار تاریخی همچون تخت جمشید و پاساگارد، نقش رستم، فیروز آباد، حافظیه و کازرون و ... این استان را در صدر سایر استان‌های باستانی قرار داده است و لذا مدیریت آثار تاریخی و باستانی استان فارس در حوزه حفاظت از بناهای تاریخی، باستانی و پذیرش توریست باید در سطح جهانی باشد.



نماینده مردم مرودشت، پاسارگاد و ارسنجان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم حفظ و نگهداری آثار باستانی استان فارس، افزود: مرمت و نگهداری درست و علمی از آثار و ابنیه‌های تاریخی فارس ضروری است در حال حاضر نه تنها شاهد حفظ و نگهداری آن در سطح جهانی نیستیم بلکه در سطح ملی هم مورد بی مهری واقع شده است؛ این مسئله در سفری که وزیر میراث فرهنگی و گردشگری به مرودشت داشتند مطرح شد و شرایط مرمت و حفاظت آثار باستانی به صورت خاص به سمع و نظر ضرغامی و معاونان وزراتخانه مربوطه رسید.











جلال رشیدی کوچی


 



عضو مجمع نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ویرانی بخشی از سازه‌های قدیمی و تاریخی موجب نگرانی دوستداران میراث فرهنگی شده است، تاکید کرد: نمی توان نقش اعتبارات بودجه‌ای در حفظ و نگهداری آثار باستانی نادیده گرفت و اما مهمتر از بودجه کارآمدی مدیران و مدیریت درست است که  می‌تواند حافظ این آثار باستانی باشد./



پایان پیام



 



 

  • کد خبر : 362456
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم