خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1401/09/29 - 16:53
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : فرهنگی
یزدی‌خواه:

سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی موتور پیشران تحولات در آموزش و پرورش است

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی موتور پیشران تحولات در آموزش و پرورش است، گفت: در خصوص عدم تخصیص اعتبارات به چاپ کتب درسی با کاغذ ملی را تذکر می‌دهیم و پیگیری می‌کنیم.

سیدعلی یزدی خواه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به برگزاری پنجمین نشست اندیشه‌ورزی پایگاه مقاومت بسیج شهید موسوی سازمان پژوهش با عنوان «چالش کنکور»، این سازمان را موتور پیشران تحولات در آموزش و پرورش دانست.



مدیرکل اسبق آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران با اشاره به اهمیت چاپ کتاب‌های درسی با کاغذ ملی اظهار کرد: اینکه کتاب‌های درسی با کاغذ‌ ملی به زیور طبع آراسته شود، مایه افتخار و مباهات است و جزو آرزوهای ما است‌ که کاغذ، تولید داخل باشد و تولیدکننده ایرانی بهره آن را ببرد.



عدم تخصیص اعتبارات به چاپ کتب درسی با کاغذ ملی را تذکر می‌دهیم و پیگیری می‌کنیم



نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ضمن گلایه از عدم تخصیص اعتبارات مربوط به این موضوع مهم و ملی، بیان کرد: ‌درباره اعتبارات مصوب برای این موضوع، وظیفه دستگاه‌های برنامه‌ریز و مسئولان قوانین و بودجه کشور است که اعتبار مصوب لازم را در حد مقررات تخصیص دهند.



یزدی‌خواه با تأکید بر اینکه باید ضعف تخصیص و ‌پرداخت در این موضوع بررسی شود، گفت: اگر ‌موضوع کمبود تخصیص، عمومی باشد قابل بررسی است، ولی اگر تخصیص‌ کتاب‌های درسی از سایر بخش‌ها کمتر باشد با توجه به فرصت زمانی محدودی که آموزش‌ و‌ پرورش دارد تا ده‌ها میلیون جلد کتاب را به‌ موقع چاپ کند، باید از مبادی مختلف دنبال شود، ما هم دنبال می‌کنیم، تذکر می‌دهیم و پیگیری هم خواهیم کرد.



سازمان پژوهش موتور پیشران انجام تحولات وزارت آموزش و پرورش است



نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری و شمیرانات به جایگاه مهم سازمان پژوهش اشاره کرد و افزود: سازمان پژوهش موتور پیشران انجام تحولات وزارت آموزش و پرورش است. بر فرض مثال ‌می‌تواند با اصلاح محتوای کتب درسی یا با اصلاح جدول دروس هفتگی یا با محتواهای چندرسانه‌ای ‌منشاء تحولات بزرگ باشد. ضمناً با توجه به اینکه فرآیند تولید کتاب ‌معمولاً طولانی است و وقتی مراحل اعتبارسنجی و تدریس آزمایشی کتب انجام شد، برای حدود سه سال بازنگری نمی‌شود، در برخی‌ موضوعات ویژه‌، سازمان پژوهش می‌تواند ‌محتواهای مکمل تهیه کند.



نقطه کانونی تحول در آموزش و پرورش به سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی تعلق دارد



وی در این باره به ذکر مثالی پرداخت و گفت:‌ بر فرض‌ مثال ما با پدیده‌ای به نام کرونا مواجه بودیم. کتاب‌های مربوط به بهداشت و محیط زیست و ... چاپ و توزیع شده و به این زودی‌ها هم تغییر نخواهد شد. موضوع ویروس کرونا که در کشور ما مهار شد اما باید در این زمینه اطلاعات تکمیلی در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد./



پایان پیام



خبرنگار: مهدیه قربانی

  • کد خبر : 354009
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم