خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1400/03/02 - 10:18
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : فرهنگی
وزارت آموزش و پرورش در قالب جوابیه‌ای مطرح کرد:

ابلاغ برنامه نحوه سنجش صلاحیت‌‌های گروه‌های مختلف به وزارت آموزش و پرورش

وزارت آموزش و پرورش در قالب جوابیه‌ای تاکید کرد که برنامه سنجش صلاحیت‌های گروه معلمان، مدیران، معاونان و کارکنان آموزشی در هر سه صلاحیت عمومی، تخصصی و حرفه‌ای به این وزارتخانه ابلاغ گردیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به مطلب مندرج شده در این خبرگزاری به تاریخ 16/02/1400، باعنوان: «برگزاری آزمون برای اعمال رتبه‌بندی معلمان به هیچ عنوان قابل قبول نیست/انتقاد از لحاظ نشدن محاسبه ضریب تعجیل خدمت در مناطق محروم» پاسخ معاونت برنامه‌ریزی و  توسعه منابع این وزارتخانه را ارسال کرد.



متن این جوابیه به شرح زیر است:



 



مدیرعامل محترم خبرگزاری خانه ملت



با سلام و احترام؛



   در پاسخ به مطلب مندرج در آن خبرگزاری به تاریخ 16/02/1400، باعنوان: «برگزاری آزمون برای اعمال رتبه بندی معلمان به هیچ عنوان قابل قبول نیست/انتقاد از لحاظ نشدن محاسبه ضریب تعجیل خدمت در مناطق محروم» پاسخ معاونت برنامه‌ریزی و  توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش به شرح زیرجهت استحضار ارسال می‌شود:



1- براساس تصویب نامه شماره 118501/ت55724ه مورخ 17/09/98 و شیوه نامه اجرایی 185179 مورخ 04/10/98 برنامه سنجش صلاحیت‌های گروه معلمان و مدیران و معاونان و کارکنان آموزشی در هر سه صلاحیت عمومی، تخصصی و حرفه‌ای به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ گردیده است و تصریح شده است که آزمون دانش حرفه‌ای  درمحورهای اخلاق حرفه‌ای آموزشی، پروشی وپژوهشی با رویکرد مساله محور وبه شکل مجازی برای داوطلبان دریافت رتبه برگزار شود. حسب مصوبه شورای سیاست گزاری مقررشد در مرحله اول پرونده الکترونیکی برای کلیه مشمولان دریافت رتبه های 1تا 5 که سنوات تجربی آنان برای کسب رتبه کامل شده است، با استفاده از لینک سامانه بکفا در سامانه LTMS فرهنگیان ایجاد شود و فرم ارزیابی صلاحیت عمومی و تخصصی درآن بارگذاری شده و مشمولان برای شروع فرایند با انتخاب گزینه داوطلب شرکت در رتبه بندی اقدام به تکمیل فرم صلاحیت عمومی و صلاحیت تخصصی نموده و پس از ارزیابی مافوق و محاسبه میانگین نمره هرفرم به داوطلب اجازه شرکت در آزمون دانش حرفه­ای داده شودو با کسب 50% نمره آزمون و%50 امتیاز کل برنامه سنجش حائز دریافت رتبه گردد. 



2- لایحه نظام رتبه بندی معلمان به استناد جزء2 بند «الف» ماده (63) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، جمهوری اسلامی ایران –مصوب 1395- و به منظور ایجاد سازوکار قانونی برای افزایش انگیزه شغلی، کسب و ارتقای صلاحیت های معلمی و همچنین متناسب سازی پرداخت ها بر اساس شایستگی ها و نتایج عملکرد رقابتی معلمان تهیه شده است. لذا با عنایت به متن قانون مذکور، صرفاً مشمولین طرح طبقه بندی مشاغل معلمان (آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی امور تربیتی، مشاور واحد آموزشی، مراقب سلامت، مدیر و معاون واحدهای آموزشی و تربیتی) به شرط اشتغال تمام وقت در واحدهای آموزشی، در شمول بهره مندی از آن قرار می گیرند. با توجه به مراتب فوق، تسری مفاد مصوبه مذکور به مشاغل غیر آموزشی امکان پذیر نمی­باشد. بدیهی است هر­گونه اقدام خارج از قوانین بالادستی این وزارتخانه را با ایراد مراجع نظارتی روبه­رو می نماید.



3- پس از تصویب لایحه مذکور از طرف مجلس محترم شورای اسلامی در آیین نامه اجرایی نظام رتبه بندی معلمان امتیاز تعجیل برای ارتقاء به رتبه های بالاتر برای مشمولانی که در مناطق کمتر توسعه یافته موضوع فهرست پیوست تصویب نامه شماره 76294/ت 40996ﻫ مورخ 10/4/88 هیات محترم وزیران اشتغال به خدمت دارند، ملحوظ نظر قرار خواهد گرفت./



پایان پیام

  • کد خبر : 319718
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار