خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1386/08/30 - 14:33
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : فراکسیون ها

آلیا: نوع دیگری از تبعیض در دنیای امروز تحت عنوان آپارتاید هسته ای شکل گرفته است

رئیس فراکسیون بانوان مجلس گفت: نوع دیگری از تبعیض در دنیای امروز تحت عنوان آپارتاید هسته ای از سوی برخی از قدرت ها به منظور انحصار طلبی و تضییع حقوق سایر کشورها شکل گرفته است.

به گزارش خانه ملت، اسماعیل وادی رئیس کمیسیون ارتباطات مجلس آفریقای جنوبی که در راس هیاتی از نمایندگان مجلس این کشور از کمیسیون ها و احزاب مختلف برای انجام یک دیدار رسمی از کشورمان در تهران به سر می برد با حضور در مجلس شورای اسلامی با فاطمه آلیا رئیس و تنی چند از اعضای فراکسیون بانوان مجلس دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار فاطمه آلیا با اشاره به قطع روابط جمهوری اسلامی با رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و برقراری مناسبات دیپلماتیک پس از روی کار آمدن رژیم مردمی و دمکراتیک این کشور به رهبری نلسون ماندلا، گسترش همکاری با کشورهای مختلف جهان را یکی از اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران توصیف و علاقمندی کشورمان را برای تحکیم و تقویت روابط دو جانبه با آفریقای جنوبی در زمینه های مختلف بویژه در عرصه پارلمانی مورد تاکید قرار داد.

رئیس فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی همچنین با انتقاد از شکل گیری نوع دیگری از تبعیض در دنیای امروز تحت عنوان آپارتاید هسته ای از سوی برخی از قدرت ها آن را انحصار طلبی و تضییع حقوق سایر کشورها دانست و با اشاره به روند فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی ایران و اقدامات اعتماد ساز کشورمان در همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی و گزارش مثبت دبیرکل این نهاد جهانی مبنی بر عدم انحراف ایران از مقاصد صلح آمیز تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران نسبت به استفاده از فناوری هسته ای صلح آمیز برای پیشرفت و توسعه علمی کشور مصمم است.

در ادامه این دیدار عشرت شایق عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل نود قانون اساسی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور گسترده بانوان در مراکز مختلف تصمیم گیری در آفریقای جنوبی به پتانسیل ها و توانمندی های دو کشور در عرصه های مختلف بویژه در زمینه صنعتی اشاره و خواستار استفاده از ظرفیت های موجود و همکاری های نزدیک تر ایران و آفریقای جنوبی شد.

خانم دکتر تحریری نیک صفت نیز با اشاره به روند انتخابات در جمهوری اسلامی ایران به تشریح حضور گسترده زنان ایرانی در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و علمی و نیز نقش تاثیر گذار آنان در مسئولیت های اجرایی، سیاسی و تقنینی پرداخت.

در ادامه این دیدار  اسماعیل وادی رئیس کمیسیون ارتباطات مجلس آفریقای جنوبی با اشاره به تشابهات رژیم دیکتاتوری سابق ایران و رژیم نژاد پرست آفریقای جنوبی، انقلاب اسلامی ایران را الهام بخش مبارزات مردم آفریقای جنوبی خواند و با خاطرنشان ساختن مشترکات فراوان دو کشور از جمله در مبارزه با قدرت های سلطه طلب، خواستار ارتباطات نزدیکتر و همکاری های گسترده تر دو کشور در زمینه های مختلف شد.

رئیس کمیسیون ارتباطات مجلس آفریقای جنوبی اقدامات جمهوری اسلامی ایران در تعامل با آژانس را مثبت، اعتماد ساز و موجب خرسندی برشمرد و ضمن انتقاد از سیاست های دوگانه برخی از دولت ها در این زمینه تصریح کرد: بی تردید فعالیت های هسته ایران از طریق گفتگو و به شکلی مسالمت آمیز قابل حل و فصل است.

 

  • کد خبر : 2331
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار