خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1402/01/05 - 13:56
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : سیاسی
عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به راهبرد تحول در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی:

خصولتی‌ها از موانع تحول در اقتصاد کشور هستند

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به راهبرد تحول در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: خصولتی‌ها از موانع تحول در اقتصاد کشور هستند زیرا اجازه نمی دهند اقتصاد به سمت مردمی شدن حرکت کند.

محمدرضا دشتی اردکانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در رابطه با سخنان رهبر انقلاب مبنی بر ضرورت ایجاد تحول برای رسیدن به ایران قوی، گفت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سخنرانی هایشان هیچگاه به موضوعات تکراری اشاره نمی کنند اما اگر بیانات اخیر ایشان را در 10 سطر احصاء کنیم، متوجه اهمیت موضوعات مطرح شده و همچنین دغدغه های ایشان خواهیم شد.



نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رفع چالش های کشور در عرصه های مختلف خصوصاً اقتصادی می تواند در تحقق راهبرد تحول برای قوی شدن ایران اسلامی کمک شایانی کند، اظهار کرد: به عنوان مثال اجرای دقیق و درست اصل 44 قانون اساسی یکی از موضوعاتی است که می تواند چالش های اقتصادی را برطرف کند؛ موضوعی که رهبر انقلاب بیش از چند دهه است که اهمیت آن را فریاد می زنند زیرا راه درست عدالت اقتصادی تحقق این اصل است.



وی در این زمینه، ادامه داد: راه برون رفت کشور اجرای این اصل مترقی است زیرا مطابق مفاد آن بخش خصوصی، تعاونی ها و نهایتاً کارهای کشور به دست مردم سپرده شود اما متاسفانه تاکنون اعتقادی در این راستا نبوده است.



این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه مردمی نبودن اقتصاد کشورمان دلایل مختلفی دارد که ورود خصولتی ها و اجازه ندادن به فعالیت  بخش خصوصی یکی از این موارد تلقی می شود، افزود: همچنین باید اذعان کرد درصد خاصی از مردم در اقتصاد فعالیت می کنند در حالی که می توان با تشکیل تعاونی ها فراگیر و شرکت های توسعه و عمران در شهرستان ها، مردم را در اقتصاد دخیل کرد.



دشتی اردکانی تصریح کرد: بدون شک تحقق موارد مذکور موجب تحقق عدالت نسبی و بهبود وضعیت معیشتی مردم می شود؛ در واقع اگر بخواهیم رشد در عرصه تولید مانند صنعت، دامپروری، نساجی و غیره را تجربه کنیم، باید مردم به صورت تعاونی در امور مشارکت داشته باشند.



عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه رفع چالش های عرصه تقنینی نیز دارای اهمیت است، لذا پیش از تصویب هر لایحه یا طرح، باید مفاد آنها به صورت تخصصی از سوی مرکز پژوهش های مجلس، کارشناسان دولت، کمیسیون های تخصصی مجلس، متخصصان و نخبگان مورد بررسی قرار بگیرد تا قوانین جامع و کامل تصویب شود، خاطرنشان کرد: در این میان باید یادآور شد تعداد مواد قانونی مصوب از زمان تاسیس مجلس شورای اسلامی تاکنون بسیار بوده و حتماً احتیاج به تنقیح قوانین است؛ با تحقق این امر خیلی از مشکلاتی که در پیچ و خم های قوانین، آیین نامه ها و بخشنامه ها ظهور می کند رفع خواهد شد و چالش های سر راه تولیدکنندگان مرتفع می شود./



پایان پیام

  • کد خبر : 359176
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار