خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1402/09/22 - 15:09
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : اقتصادی
آصفری:

مجلس نه در برنامه هفتم و نه در بودجه به دنبال افزایش حامل‌های انرژی نبوده است

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس نه در برنامه هفتم توسعه و نه در بودجه سال 1403 به دنبال افزایش حامل های انرژی به ویژه بنزین نبوده است.البته برخی مجموعه ها یارانه‌های انرژی رایگانی دریافت می کنند و اما هیچ پاسخگویی به دولت ندارند. به عنوان مثال پتروشیمی ها و مجموعه های ناوبری هوایی و یا کارخانجات بزرگ خصولتی یارانه های هنگفت و رایگانی دریافت می کنند که باید در این بخش شفاف سازی لازم لحاظ شود.

محمدحسن آصفری  در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اظهارات رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره اینکه مجلس در راستای تامین منابع بودجه به دنبال افزایش حامل‌های انرژی به ویژه بنزین است،گفت:اکثریت مجلس به هیچ وجه علاقه ای به افزایش حامل‌های انرژی به ویژه  افزایش قیمت بنزین ندارند.



نماینده مردم «اراک» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس در برنامه هفتم توسعه نیز جلوی هرگونه افزایش حامل های انرژی را گرفت و این اجازه را به دولت نداد، بیان کرد: البته برخی مجموعه ها یارانه‌های انرژی رایگانی دریافت می کنند و اما هیچ پاسخگویی به دولت ندارند. به عنوان مثال پتروشیمی ها و مجموعه های ناوبری هوایی و یا کارخانجات بزرگ خصولتی یارانه های هنگفت و رایگانی دریافت می کنند که باید در این بخش شفاف سازی لازم لحاظ شود.



عضو کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه،با بیان اینکه کارخانجاتی داریم که 2 هزار میلیارد تومان یارانه در سال دریافت می کند،بیان کرد: هزینه های سوخت برق این کارخانجات بیش از 5 هزار میلیارد تومان بوده و اما کمتر از2 هزار میلیارد تومان پول برق در سال می دهند. این در حالی است که همین کارخانه حاضر نیست طبق توافق با دولت، محصول خود را به بازار وارد کند. این کارخانجات حتی محصول خود را گران به فروش می رسانند.



این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس معتقد است که دولت باید به سمت کسانی که یارانه انرژی دریافت می کنند و اما محصول خودشان را به قیمت فوب خلیج فارس به فروش می سانند، برود و درآمدهای این بخش را احصا کند.



نماینده مردم اراک در مجلس تصریح کرد: اینکه ما بخواهیم برای جذب منابع بودجه به دنبال جیب مردم باشیم و یا مالیات را افزایش دهیم باید بدانیم این موضوع حدود و ثغوری دارد لذا نمی شود برای تامین منابع بودجه فقط به سراغ مردم رفت.



این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش درآمدهای بودجه از طریق مالیات‌ها و تامین آن از جیب مردم، تورم زا خواهد بود، گفت: افزایش مالیات ها از جیب مردم منتج به گرانی خواهد شد.



وی با اشاره به اینکه رد کلیات لایحه بودجه در مجلس، اظهار کرد: متاسفانه دولت در این لایحه احکام برنامه هفتم توسعه را لحاظ نکرده بود لذا مجلس توقع داشت برنامه در بودجه منعکس شود. همچنین دولت منابع افزایش حقوق بازنشستگان را در بودجه ندیده بود و حقوق کارمندان را محدود دیده بود.



این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجلس نه در برنامه هفتم توسعه و نه در بودجه سال 1403 به دنبال افزایش حامل های انرژی به ویژه بنزین نبوده است./



پایان پیام

  • کد خبر : 373076
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار