خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1402/02/04 - 10:19
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : استان ها
به ابتکار نماینده مردم بوشهر

کارگروه رفع موانع و مشکلات توسعه فضای آموزشی شهرستان بوشهر تشکیل شد

شکل گیری کارگروه رفع موانع و مشکلات توسعه فضای آموزشی شهرستان بوشهر به ابتکار نماینده این شهرستان منجر به اختصاص چند قطعه زمین به فضای آموزشی بوشهر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با شکل گیری کارگروه رفع موانع و مشکلات توسعه فضای آموزشی شهرستان بوشهر به ابتکار نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم، چند قطعه زمین به فضای آموزشی اختصاص پیدا کرد و پیگیری جذب اعتبارات از طریق ظرفیت‌های تأمین منابع مالی آغاز شد.



با ابتکار نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم جلسه کارگروه رفع موانع و مشکلات توسعه فضای آموزشی شهرستان بوشهر با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر، مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر، مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر و مدیر آموزش و پرورش شهرستان بوشهر با هدف بررسی وضعیت مدارس فرسوده و آسیب دیده شهرستان بوشهر برگزار شد.



عبدالکریم جمیری تحصیل رایگان و برخورداری از امکانات یکسان تحصیلی برای دانش آموزان را مهم دانست و اظهار داشت: یکی از نقاطی که موضوع آموزش و پرورش در آن مظلوم وقع شده شهرستان بوشهر است بطوریکه در حال حاضر با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم.



نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی افزود: در کنار توسعه بندر بوشهر پیشبینی افزایش فضای آموزشی نشده و در مناطقی مانند تنگک یک مدرسه شش کلاسه ابتدایی وجود دارد که مطابق نیاز روستاهای قدیم است.



وی با تاکید بر استفاده از تمام ظرفیت‌های تامین منابع مالی برای گسترش فضای آموزشی شهرستان بوشهر، بیان داشت: با وجود تعداد قابل توجهی از دانش آموزان اتباع خارجی در شهرستان بوشهر، پیگیری می شود تا بخش از هزینه گسترش فضای آموزشی توسط اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی تامین شود. همچنین آمار دانش آموزان غیربومی در استان بالاست، بنابراین وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی نیز باید به مسئولیت اجتماعی خود متعهد باشند.



به گزارش خانه ملت، شهرستان بوشهر بیش از 6300 دانش آموز دارد که بعلت محرومیت از اعتبارات محرومیت‌زدایی و تمایل خیرین مدرسه ساز به مدرسه سازی در خارج از مرکز استان، با کمبود فضای آموزشی و تعداد زیاد کلاس های فرسوده مواجه است. طبق بررسی های صورت گرفته توسط مدیر آموزش و پرورش شهرستان بوشهر چغادک، جزیره شیف، مناطق جنوبی شهر بوشهر با کمبود شدید فضای آموزشی روبرو هستند.



به گفته مدیرکل امور نوسازی مدارس استان بوشهر 447 کلاس درس فرسوده در بندر بوشهر وجود دارد که ظرفیت فضای آموزشی شهرستان بوشهر در سال 1403 به وضعیت بحرانی می رسد. خبر خوب اینکه طی سفر دوم دولت سیزدهم به استان بوشهر، 600 میلیارد ریال برای ساخت 5 مدرسه در شهر بوشهر تصویب شده که میزانی از کسری فضای آموزشی را جبران خواهد کرد.



در این جلسه با مساعدت مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر، چند قطعه زمین برای ساخت مدرسه و دارالقرآن در بوشهر، چغادک و جزیره شیف اختصاص پیدا کرد. همچنین مصوب شد روند پیگیری جذب اعتبارات از ظرفیت های مختلف تامین منابع مالی پیگیری شود و بعد از یکماه طی جلسه ای روند پیشرفت جذب اعتبارات مورد بررسی قرار گیرد./



پایان پیام

  • کد خبر : 360495
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم