خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1401/09/28 - 10:40
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : اجتماعی
الهیان در یادداشتی؛

تقویت گردشگری نقار ملی را به وفاق ملی تبدیل می‌کند/ ایران هراسی در سایه دلارهای سعودی و انگلیسی شدت گرفته است

رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی ثبت ۴ عنصر فرهنگی در فهرست میراث جهانی یونسکو توسط جمهوری اسلامی ایران گامی بلند دانست و گفت: تقویت گردشگری با معاشرت و مؤانستی که در بین آحاد جامعه ایجاد خواهد کرد، نقار ملی را به وفاق ملی تبدیل می‌کند.

زهره الهیان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی ثبت ۴ عنصر فرهنگی «یلدا-چله»، «هنر ساختن و نواختن عود»، «پرورش کرم ابریشم و تولید سنتی ابریشم برای بافندگی» و «هنر سوزن‌دوزی ترکمن» در فهرست میراث جهانی یونسکو توسط جمهوری اسلامی ایران گامی بلند دانست و گفت: تقویت گردشگری با معاشرت و مؤانستی که در بین آحاد جامعه ایجاد خواهد کرد، نقار ملی را به وفاق ملی تبدیل می‌کند. متن یادداشت به شرح ذیل است؛



"به نام خدا"



میراث فرهنگی این سرزمین، مهمترین مزیت رقابتی جهت جذب گردشگر می‌باشد و با معرفی مواریث فرهنگی ملموس و ناملموس به جامعه‌ی جهانی، می‌توان فرهنگ غنی ایران اسلامی را به جهانیان عرضه داشت.



با سفر به شهرهای فرهنگی ایران و آشنایی با فرهنگ آن منطقه، ضمن شناخت صحیح کیفیت‌های هویتی، می‌توان نقار ملی را به وفاق ملی تبدیل کرد و این مهم جز با معاشرت و مؤانستی که به واسطه‌ی گردشگری در بین آحاد جامعه ایجاد خواهد شد، حاصل نمی‌شود و همچنین با ورود گردشگران خارجی به ایران اسلامی و دیدن این گوناگونی فرهنگ غنی که در بین کشورهای جهان بی‌نظیر است می‌توان تصویری صحیح از ایران اسلامی در اذهان جهان ایجاد کرد و با صدای رسا ایران فرهنگی را به دنیا معرفی نماییم و موج ایران‌هراسی  را که به راه افتاده از سوی غرب خنثی کنیم.



با این تفاسیر می‌توان نتیجه گرفت که موضوع گردشگری در کشور که به واسطه‌ی میراث فرهنگی و طبیعی شکل می‌گیرد، موضوعی مهم وکلیدی است تا به نحو احسن ضمن ایجاد همبستگی ملی به واسطه‌ی توسعه‌ی گردشگری داخلی بتوان با کم‌ترین هزینه موج به ناحق ایجاد شده از ایران‌هراسی را که توسط دلارهای سعودی و انگلیسی به راه افتاده است خنثی کنیم.



تمامی گردشگران خارجی پس از بازگشت از ایران به کشورشان خود سفیری فرهنگی برای ایران خواهند بود و سفر به ایران نقطه عطفی است تا تصویر شکل گرفته اصلاح شود. پرواضح است که حضور گردشگر باعث ایجاد امنیت در کشور خواهد بود و امروزه شاهد این هستیم که در کشورهای گردشگرپذیر امنیت از سطح بالاتری برخوردار است.



میراث فرهنگی و گردشگری بهترین ابزار برای ایجاد امنیت در کشور و جامعه‌ی جهانی خواهد بود و شایسته است قطار توسعه‌ی کشور در این ریل قرار گرفته تا ضمن بهره‌مندی از انتفاعات اقتصادی آن، از ثمرات بی‌پایان فرهنگی استفاده شود.



ثبت 4 عنصر فرهنگی «یلدا-چله»، «هنر ساختن و نواختن عود»، «پرورش کرم ابریشم و تولید سنتی ابریشم برای بافتدگی» و «هنر سوزن‌دوزی ترکمن» در فهرست میراث جهانی یونسکو توسط جمهوری اسلامی ایران گامی بلند در راستای مواردی بود که اشاره شد و پرداختن به موضوع میراث فرهنگی از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی از جمله مواردی است که نشان از حرکت به سوی ایجاد امنیت پایدار در کشور خواهد بود./



پایان پیام

  • کد خبر : 353956
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار