اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در جریان سفر به منطقه آزاد ماکو، از شرکت کشاورزی آراز سبز آریا و ظرفیت‌های تولید گردو در این مجموعه بازدید کردند و با حضور در بخشی از رودخانه ارس، مسائل و مشکلات حوزه گردشگری این منطقه را مورد بررسی قرار دادند.

زنگنه

به گزارش خبرنگار خانه ملت، اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی که صبح امروز (چهارشنبه ۶ مهرماه) به منطقه آزاد ماکو سفر کرده بودند، از شرکت کشاورزی آراز سبز آریا با تولید متفاوت محصول گردو بازدید کردند.

در جریان این بازدید، مسئولان مجموعه توضیحاتی درباره تولید گردو ارائه کردند و اعلام کردند که نهال‌های مورد استفاده برای تولید این محصول از آفریقای جنوبی وارد شده است.

بازدید اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید از سد ارس

همچنین اعضای این کمیسیون در ادامه برنامه‌های خود از بخشی از سد ارس بازدید کردند و برخی مسائل و مشکلات مرتبط با حوزه گردشگری در این منطقه را مورد بررسی قرار دادند.

در جریان این دو بازدید، محسن زنگنه، جعفر قادری، محمد نصیری، مرتضی محمودزاده، مصطفی طاهری، هادی قوامی، مریم عبداللهی و زینب قیصری حضور داشتند. /

پایان پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار