عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از افتتاح و بازدید پروژه‌های اقتصادی، تولیدی، کشاورزی و نساجی و همچنین کلنگ‌زنی چند مجتمع گردشگری در جریان سفر کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس به ماکو خبر داد.

علیپور

عمر علیپور در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به اهداف سفر کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی به استان آذربایجان غربی و شهر ماکو، گفت: در این سفر، مجموعه‌ای از برنامه‌ها با هدف بررسی ظرفیت‌های اقتصادی، حمایت از فعالیت‌های تولیدی و ارزیابی روند اجرای پروژه‌های اقتصادی و محیط زیستی در دستور کار قرار گرفته است.

نماینده مردم ماکو، چالدران، پلدشت و شوط در مجلس شورای اسلامی افزود: افتتاح و بازدید از چندین پروژه اقتصادی، تولیدی، کشاورزی و نساجی و همچنین کلنگ‌زنی چند مجتمع گردشگری و ایضا بازدید از پسکرانه مرزی بازرگان و گمرک از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این سفر است.

وی با بیان اینکه توسعه فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی مناطق مختلف کشور دارد، اظهار کرد: حضور میدانی اعضای کمیسیون در مناطق مختلف، فرصتی برای آشنایی نزدیک با ظرفیت‌های اقتصادی، بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی و پیگیری موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاری و فعالیت بخش خصوصی فراهم می‌کند.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین بازدید از پروژه‌ها و بررسی میدانی مسائل فعالان اقتصادی، زمینه مناسبی برای شناسایی مشکلات و پیگیری راهکارهای قانونی و اجرایی در راستای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند.

لازم به ذکر است، محسن زنگنه، جعفر قادری، محمد نصیری، مرتضی محمودزاده، مصطفی طاهری، هادی قوامی، مریم عبداللهی و زینب قیصری در این سفر حضور دارند. 

پایان پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار