عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان اینکه انحصار، به کاهش کیفیت و افزایش قیمت منجر می‌شود، گفت: لازم است تغییر رویه‌ای در سیاستگذاری برای اقلام انحصاری در حوزه لوازم خانگی ایجاد شود.

سیاستگذاری در حوزه لوازم خانگی نیاز به بازنگری دارد 

مصطفی پوردهقان در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به اهمیت تسریع روند واردات در حوزه لوازم خانگی، گفت: انحصار به کاهش کیفیت و افزایش قیمت منتهی می شود و در نهایت باعث نارضایتی متقاضیان خواهد شد.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: درست است که ما سیاست حمایت از تولید را برای حوزه لوازم خانگی اعمال کردیم و باید از تولیدکنندگان به واسطه هم ارزآوری، هم ارزش افزوده و هم اشتغالزایی حمایت کنیم اما نباید در این حوزه سیاست کورکورانه‌ای داشته باشیم که هم مردم و هم تولیدکنندگان داخلی را متضرر کند.

وی تصریح کرد: بسیاری از افراد تصور می‌کنند حمایت از تولید داخلی به این معناست که درب کشور را به روی واردات ببندیم و مردم را از خرید کالاهای با کیفیت خارجی محروم کنیم، اما تجربه بیانگر این است قاچاق افزایش پیدا می کند و درآمد دولت هم از واردات کاهش می یابد و اگر تولیدکننده داخلی را هم بدون رقیب بگذاریم که با اطمینان خاطر از اینکه همیشه مشتری وجود دارد کیفیت تولیداتش را پایین آورد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، با اشاره به راه‌های حمایت از تولیدات داخلی، اظهار کرد: حمایت از تولیدکنندگان داخلی باید در قالب کاهش مالیات، تعیین مشوق‌های صادراتی و ارائه تسهیلات یارانه‌ای رقم بخورد و نباید اجازه دهیم انحصاری که در حوزه خودرو تجربه کردیم در حوزه لوازم خانگی هم ایجاد شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: هم اکنون بسیاری از کالاهایی که مردم از برندهایی که به لحاظ کیفی در نظر دارند از مبادی قاچاق وارد می‌شود و چون خدمات پس از فروش ندارند و ممکن است هنگام انتقال آسیب دیده و به قطعه نیاز داشته باشند، مردم را متضرر می کند ضمن اینکه دولت هم از این نوع واردات سهمی ندارد که برای تامین زیرساخت‌های کشور هزینه کند بنابراین لازم است تغییر رویه‌ای در سیاستگذاری برای اقلام انحصاری در حوزه لوازم خانگی ایجاد شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار