عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جمهوری اسلامی وارد مرحله جدید جنگ پیش‌دستانه برای شکستن محاصره دریایی-اقتصادی شده است.

ورود ایران به مرحله جدید جنگ پیش‌دستانه برای شکست محاصره دریایی

به گزارش خانه ملت، مجتبی زارعی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در اجتماع مردم شریف و انقلابی منطقه ۲۲ تهران و در میدان شهدای خلیج فارس، ضمن ارائه گزارشی از جلسات کمیسیون امنیت ملی به مردم، گفت: نماینده‌ی نیروی دریایی سپاه پاسداران در جلسه با نمایندگان از اصابت مستقیم موشک‌های بالستیک فرزندان شهید حاج قاسم سلیمانی و حاجی‌زاده‌ها و تنگسیری ها به ناوهای دشمن خبر داد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ناوهای آمریکایی دیگر در شعاع تیررس موشک‌های بالستیک ایران امنیت ندارند و خود را از مجاورت تنگه هرمز و دریای عمان دور کردند؛ اما این پایان ماجرا نیست.

وی تصریح کرد: از این پس سیاست جدید جمهوری اسلامی صرفاً دفاع کردن نیست بلکه ورود قاطعانه به برخورد نظامی برای شکستن محاصره‌ اقتصادی است؛ سیاستی که بر عملیات پیش‌دستانه هم استوار خواهد بود و ادامه خواهد داشت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها در برابر این قدرت چه کردند؟ دو نفتکش ما را هدف قرار دادند؛ اما در برابر فناوری و توان فرزندان سردار شهید حاجی‌زاده و تدابیری که سردار شهید تنگسیری برای دفاع از ایران فراهم کرده قادر به مقاومت نخواهند بود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار