۵ پروژه راهسازی عنبرآباد با اعتبار ۱۰۷ میلیارد تومان با حضور نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

۵ پروژه راهسازی عنبرآباد با اعتبار ۱۰۷ میلیارد تومانی افتتاح و کلنگ‌زنی شد

به گزارش خانه ملت، با حضور بهنام سعیدی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان، فرماندار عنبرآباد و جمعی از مسئولان ۴ پروژه راهسازی در شهرستان عنبرآباد به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی یک پروژه دیگر آغاز شد.

پروژه‌های افتتاح‌ شده شامل آسفالت قطعه دوم محور گمرکان–امجز با اعتبار ۱۷۰ میلیارد ریال، پل و محور دسترسی گزآباد با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال، روکش آسفالت محور عبدل‌آباد–چهارراه پاتلی با اعتبار ۲۱۰ میلیارد ریال و آسفالت قطعه دوم محور کویز–مهن‌آباد با اعتبار ۱۷۰ میلیارد ریال است.

همچنین عملیات اجرایی احداث محور روستایی نرگسان–تنگ‌شاه با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال آغاز شد. مجموع اعتبار پروژه‌های افتتاح‌شده و کلنگ‌زنی‌شده در این برنامه ۱۰۷ میلیارد تومان اعلام شده است.

پیگیری سعیدی در تهران به حضور میدانی وزارت نفت در جیرفت و عنبرآباد رسید؛ هیأت ویژه وزارت نفت برای بررسی مشکلات سوخت وارد منطقه می‌شود

به گزارش خانه ملت، با پیگیری‌های بهنام سعیدی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی و دیدار وی با معاونان وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران برای بررسی مشکلات توزیع سوخت‌ رسانی در دو شهرستان هیاتی از وزارت نفت برای بررسی میدانی وضعیت توزیع سوخت وارد جیرفت و عنبرآباد می‌شود.

این هیأت با حضور در منطقه از نزدیک در جریان مشکلات و چالش‌های موجود در زمینه تأمین و توزیع سوخت قرار خواهد گرفت و مسائل مطرح‌شده در دیدارهای قبلی سعیدی با مسئولان وزارت نفت را به صورت میدانی بررسی خواهد کرد.

حضور هیأت وزارت نفت در منطقه در ادامه پیگیری‌های انجام‌شده از سوی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد انجام می‌شود و قرار است مسائل موجود پس از بررسی میدانی برای رفع آنها در سطح وزارت نفت تصمیم‌گیری شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار