نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با هدف محدود کردن آزادی بیان اقشار مختلف جامعه تدوین نشده است، گفت: هدف این طرح مقابله با نفوذی است که موجب ناامنی، برهم خوردن آرامش خانواده‌ها و وقوع جنگ، انفجار و ترور در کشور می‌شود و بررسی دقیق جزئیات طرح می‌تواند ابهامات و دغدغه‌های موجود را برطرف کند.

مقابله با نفوذ برای محدود کردن اظهارنظر مردم نیست/ جزئیات طرح باید در مجلس بررسی شود

احد آزادی‌خواه نماینده مردم ملایر در قوه مقننه و مشاور رئیس مجلس در امور روحانیت، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به برخی اظهارنظرها درباره طرح مقابله با نفوذ بیگانگان، اظهار کرد: قضاوت‌های عجولانه‌ای که بعضاً در جریان‌های مختلف سیاسی کشور درباره طرح مقابله با نفوذ مطرح می‌شود، به نظر می‌رسد شتاب‌زده است.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی افزود: اساساً مراد و منظور طراحان، پیشنهاددهندگان و نمایندگانی که به کلیات این طرح رأی داده‌اند، ایجاد محدودیت برای هم‌وطنان در هیچ سطحی نیست.

آزادی‌خواه با تأکید بر آزادی اظهارنظر اقشار مختلف جامعه تصریح کرد: در بیان اظهارنظرها و مطالب کارشناسی، همه اقشار جامعه از جمله هنرمندان، ورزشکاران، دانشگاهیان، نخبگان و فرهیختگان کاملاً آزاد هستند و حتی نسبت به بسیاری از کشورهای دنیا، این آزادی در ایران عزیز ما مشهود است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: مراد از مقابله با نفوذ، مقابله با نفوذی است که در کشور ناامنی ایجاد می‌کند، آرامش خانواده‌ها را برهم می‌زند و زمینه‌ساز جنگ، انفجار و ترور می‌شود.

وی با اشاره به تحولات و حوادث اخیر کشور خاطرنشان کرد: در جنگ رمضان بیش از گذشته برای ما ثابت شد که نفوذ یکی از شیوه‌های مرسوم دشمن صهیونیستی است و برای دشمن تفاوتی ندارد که طرف مقابل سردار سپاه، امیر ارتش یا دانش‌آموز مدرسه میناب باشد؛ مسئله دشمن با ایرانی بودن است.

آزادی‌خواه با بیان اینکه امنیت، ثبات و آرامش مردم باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: از آنجا که امنیت، ثبات و آرامش روحی و روانی هم‌وطنان و ایرانیان عزیز برای ما اهمیت دارد، طرح مقابله با نفوذ برای مقابله با همین تهدید در دستور کار مجلس قرار گرفته است.

وی با اشاره به تصویب کلیات طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در صحن مجلس، اظهار کرد: هنوز جزئیات این طرح در دستور کار قرار نگرفته است و نمی‌توان پیش از بررسی مواد و جزئیات، درباره محتوای دقیق آن قضاوت کرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس تأکید کرد: باید اجازه داد جزئیات طرح در صحن مجلس مطرح شود و حتماً در جریان بررسی جزئیات، دقت بیشتری صورت خواهد گرفت تا ابهامات و دغدغه‌های مطرح‌شده مورد بررسی قرار گیرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار