یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۵۹
کد مطلب: ۴۲۲۰۱۷

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مهار تورم نیازمند برنامه ریزی صحیح است که باید در دستور کار بانک مرکزی قرار گیرد.

مهار تورم نیازمند برنامه ریزی صحیح است

احمد انارکی محمدی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، گفت: متأسفانه تورمی که امروز با آن دست و پنجه نرم می کنیم، پدیده ای مقطعی و زودگذر نیست که با چند تصمیم شوکی و تنبیهی یک باره حل شود. تجربه سال های اخیر به ما نشان داده که برخوردهای سلیقه ای و اعمال فشارهای لحظه ای بر بازار، نه تنها ریشه تورم را نمی سوزاند، بلکه بعضاً به رانت و التهابات جدید دامن می زند.

وی افزود: مهار تورم یک پروژه مستمر و زمان بر است که نیازمند یک نقشه راه دقیق است. بانک مرکزی به عنوان متولی اصلی سیاست پولی، باید از اتخاذ تصمیمات سلیقه ای پرهیز کرده و با اتکا به داده های اقتصادی، سیاست های کنترل نقدینگی و مدیریت پایه پولی را در پیش بگیرد.

این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: انتظار ما این است که بانک مرکزی با اتخاذ سیاست های صحیح و هوشمندانه اقتصادی - اعم از مدیریت دارایی های خود، کنترل ترازنامه بانک ها و شفاف سازی در مداخلات ارزی - مسیر کاهش پایدار تورم را هموار کند. این مسیر هموار شدنی نیست مگر با ثبات در سیاست گذاری و پرهیز از تصمیمات مقطعی.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی کاملاً درک می کند که امنیت اقتصادی مردم در گرو مهار این ابرچالش است. در این زمینه، مجلس نهایت همکاری را با دولت و بانک مرکزی خواهد داشت. ما هم در حوزه نظارت بر اجرای صحیح قوانین بودجه و هم در حوزه تقنین، آماده ایم ابزارهای لازم را برای انضباط بخشی به بخش مالی و پولی فراهم کنیم. 

انارکی محمدی بیان کرد: مجلس با جدیت پای کار است، اما به شرط آنکه برنامه عملیاتی بانک مرکزی شفاف، قابل دفاع و مبتنی بر واقعیت های اقتصاد ایران باشد. این کار جز با انسجام و برنامه ریزی بلندمدت امکان پذیر نخواهد بود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار