رضا جباری رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و قطر با حضور در سفارت پادشاهی قطر در تهران درگذشت شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی امیر سابق قطر را تسلیت گفت.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و قطر در گذشت امیر سابق قطر را تسلیت گفت

به گزارش خبرنگار خانه ملت، رضا جباری رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و قطر امروز سه شنبه ۲۳ تیرماه با حضور در سفارت پادشاهی قطر در تهران درگذشت شیخ  حمد بن خلیفه آل ثانی امیر سابق قطر به سفیر این کشور را تسلیت گفت.

جباری در این دیدار با اشاره به پیوندهای دوستی دو کشور و تأکید بر اهمیت حسن همجواری اظهار داشت: امنیت منطقه و خلیج فارس با نقش آفرینی کشورهای منطقه و بدون دخالت طرف های خارجی قابل حصول است و تا زمانی که آمریکا در منطقه حضور داشته باشد، نمی‌توان انتظار آرامش و صلح پایدار در خلیج‌فارس داشت.

در این دیدار سفیر قطر با قدردانی از پیام دوستی جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که روابط دو کشور همسایه بیش از پیش توسعه یافته و تقویت شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار