محمد بیات، نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به پاسخ محکم نیروهای مسلح کشورمان به تعرضات آمریکا به حریم هوایی ایران، گفت: آمریکا بداند که از این پس هرگونه تعرضی به آسمان، دریا و سرزمین کشورمان در بخش خاکی داشته باشد، با پاسخ کوبنده نیروهای مسلح مواجه خواهد شد.
وی تصریح کرد: اگر از این پس آمریکا مرتکب اشتباهات گذشته در نقض حریم حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران شود، با پاسخ ایران در نقاط مختلف فراتر از منطقه خلیج فارس مواجه خواهد شد.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نظم نوین جهانی با ابرقدرتی ایران در حال شکلگیری است و همین مسئله آمریکا را به وحشت انداخته است.
بیات خاطرنشان کرد: در چند روز گذشته ما شاهد حمله رژیم صهیونیستی به لبنان بودیم که این اقدام با واکنش محکم نیروهای مسلح ایران همراه بود.
وی ادامه داد: همچنین نقض حریم هوایی ایران با بالگرد آپاچی آمریکا با واکنش جدی همراه شد تا آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند که با کشور قدرتمند ایران نمیتوانند رفتاری مشابه کشورهای دیگر داشته باشند.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: رفتار ما در قبال آمریکا باید تهاجمی باشد و همیشه این نکته را باید مدنظر داشته باشیم که رفتار انفعالی در برابر آمریکا هیچ فایدهای ندارد و آمریکاییها را جریتر خواهد کرد./
پایان پیام


نظر شما