نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، بر ضرورت تأمین قیر و اعتبارات لازم برای تکمیل محورهای نیمه‌تمام استان هرمزگان تأکید کرد و خواستار قرار گرفتن این پروژه‌ها در اولویت برنامه‌های سازمان راهداری شد.

تکمیل محورهای نیمه‌تمام هرمزگان در اولویت قرار گیرد/ تأکید بر تأمین قیر و تسریع در پروژه‌های راه‌سازی استان

به گزارش خانه ملت، فاطمه جراره نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و بندرخمیر در دیدار با رضا اکبری، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، آخرین وضعیت پروژه‌های راه‌سازی استان و چالش‌های موجود در حوزه راه‌های روستایی و محورهای مواصلاتی را مورد بررسی قرار داد.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به محرومیت‌های زیرساختی در بخش‌های مختلف استان، بر لزوم تأمین قیر و اعتبارات لازم برای تکمیل محورهای نیمه‌تمام تأکید کرد و گفت: محورهای پور به مازگرد، سیاهو به احمدی، روکش آسفالت راه فین، دشت کوران به مهدی‌آباد و کوهشاه شمالی از جمله پروژه‌های اولویت‌دار استان هستند که تکمیل آن‌ها نقش مهمی در کاهش محرومیت و تسهیل تردد روستاییان دارد.

پروژه‌های مهم راه‌سازی در مناطق مختلف استان هرمزگان

جراره همچنین با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های راه‌سازی در مناطق مختلف استان افزود: تکمیل راه کوهشاه شمالی شامل مسیرهای احمدآباد، آب‌بید، حسن‌آباد و جغان، همچنین تکمیل پل کروئیه در رویدر (بندر خمیر)، راه‌های درودی به فارغان و رائیز به بخون از جمله مطالبات جدی مردم منطقه است که باید در اولویت اجرایی قرار گیرد.همچنین مسیرهای پاتل به تازیان و گاومرده به خرگی نیز از جمله نقاطی هستند که نیازمند توجه ویژه و تأمین اعتبار از سوی سازمان راهداری می‌باشند.

قول مساعد سازمان راهداری برای پیگیری مطالبات

در پایان این دیدار، رضا اکبری، رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، ضمن ارائه توضیحاتی درباره وضعیت اعتبارات و پروژه‌های استان، قول مساعد برای پیگیری موضوعات مطرح‌شده و تخصیص منابع در چارچوب اعتبارات موجود را ارائه کرد و مقرر شد گزارش اقدامات انجام‌شده به دفتر نماینده مردم هرمزگان اعلام شود./

پایان پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار