مصطفی افضلیفرد نماینده مردم اردبیل در مجلس نهم، در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به مجلس گفت: کمیسیونهای تخصصی مجلس با همه محدودیتهایی که داشتند، توانستند عملکرد قابل قبول و خوبی داشته باشند که این موضوع جای تقدیر و تشکر دارد.
وی افزود: نکته مهم در بحث مجلس، عدم برگزاری جلسات صحن است که این مسئله باعث شده تا ما نتوانیم قوانین مورد نیاز و مهم را متناسب با شرایط فعلی تصویب کنیم.
نماینده مردم اردبیل در مجلس نهم اظهار داشت: یکی از قوانین مهمی که امروز تصویب آن ضرورت دارد، قانون مدیریت تنگه هرمز است که به دلیل عدم برگزاری جلسات صحن به صورت حضوری، امکان تصویب آن وجود ندارد.
افضلیفرد خاطرنشان کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم امروز کشور، مشکلات و مسائل معیشتی مردم است که تصویب قانون برای بهبود وضعیت معیشتی مردم، نیازمند برگزاری جلسات صحن است.
عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل در مجلس نهم افزود: به طور کل، هر اقدام مؤثر از سوی مجلس و تصویب قانون برای رفع مشکلات، منوط به برگزاری جلسات صحن است تا کار تصویب قانون به طور کامل انجام شود./
پایان پیام


نظر شما