به دنبال پیگیری نماینده مردم شادگان در مجلس، تعداد ۲ میلیون و پانصد هزار قطعه انواع بچه ماهی در تالاب بین المللی شادگان رهاسازی شد.

عملیات رهاسازی بیش از ۲ میلیون بچه ماهی در تالاب شادگان 

به گزارش خانه ملت، به دنبال پیگیری مستمر هاشم خنفری نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی، عملیات رهاسازی انواع بچه ماهی به تعداد دو میلیون و پانصد هزار قطعه از نوع بنی، گطان، برزم و عنزه با حضور حبیب عفری‌مفرد سرپرست فرمانداری شادگان، موسوی مدیرکل شیلات خوزستان و جمعی از مسئولان در راستای حمایت از معیشت جوامع محلی و حفظ ذخایر آبزی تالاب‌ها در روستای گردشگری صراخیه اجرا شد.

این اقدام با هدف تقویت جمعیت گونه‌های بومی و همچنین افزایش تولید و اشتغال پایدار انجام شده است.

شایان ذکر است؛ این رهاسازی تنها بخشی از مراحل پیش‌بینی‌شده برای تالاب شادگان است و در مراحل بعدی نیز با جدیت ادامه خواهد یافت تا سهمیه تعیین‌شده برای تالاب به‌صورت کامل و به‌موقع تامین شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار