نماینده مردم چناران در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از حضور مستمر مردم در اجتماعات حمایت از رهبر معظم انقلاب، گفت: ملت ایران با ایستادگی و حضور در صحنه، نقشه دشمنان برای ایجاد آشوب، براندازی نظام و تجزیه کشور را خنثی کردند و بار دیگر وفاداری خود به انقلاب و رهبری را به نمایش گذاشتند.

ملت ایران توطئه دشمنان برای آشوب و تجزیه کشور را خنثی کرد/ ترامپ در باتلاق جنگی که خود ایجاد کرده گرفتار شده است

به گزارش خانه ملت؛ حسین امامی‌راد نماینده مردم چناران، طرقبه‌شاندیز و گلبهار در مجلس شورای اسلامی، در اجتماع بیعت‌کنندگان با رهبر معظّم انقلاب، در شهرک قدس مشهد، ضمن تشکر از اجتماعات حماسی شبانه مردم، گفت: این در میدان و خیابان ماندن و حماسه‌آفرینی‌های شما، از حافظه تاریخ محو نخواهد شد و آیندگان خواهند فهمید که ملّتی جان‌فدا و وفادار، شب‌های متوالی، به خون‌خواهی رهبر شهیدشان، پرچم به دست و عَلَم به دوش، میادین و خیابان‌های شهرها، را ترک نکردند و نقشه‌های شوم دشمنان متجاوز را که علاوه بر جنگ نظامی، به دنبال آشوب‌های خیابانی برای ضربه نهایی با هدف براندازی نظام و تجزیه کشور بودند، باطل و نقش بر آب نمودند.

وی در ادامه افزود: ترامپ جنگ طلب، امروز در باتلاقِ جنگی که خود، آتش آن را برافروخته، گیر افتاده و هر لحظه، بیشتر در آن فرو می‌رود.

ملت ایران توطئه دشمنان برای آشوب و تجزیه کشور را خنثی کرد/ ترامپ در باتلاق جنگی که خود ایجاد کرده گرفتار شده است

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: ترامپ، تحت فشارهای شدیدی از جوانب مختلف است؛ فشار مردمی و افکار عمومی از سویی، که بعد از آغاز جنگ علیه ایران، در تمام ۵۰ ایالت آمریکا، اجتماعات خیابانی با جمعیتی نزدیک به ۱۰ میلیون نفر در اعتراض به سیاست‌های غلط ترامپ، شکل گرفت؛ از سویی دیگر، فشارهای شدید رسانه‌های غربی و آمریکایی که جنگی را که ترامپ به راه‌انداخته، بی‌دلیل و پرهزینه قلمداد کرده‌اند؛ دموکرات‌ها نیز، به ترامپ فشار می‌آورند که او نسبت به برجام، امتیازات بیشتری به ایران داده است و اصرار صهیونیست‌ها مبنی بر ادامه جنگ توسط ترامپ و پرهیز از توافق با ایران نیز، از جمله همین فشار هاست.

ملت ایران توطئه دشمنان برای آشوب و تجزیه کشور را خنثی کرد/ ترامپ در باتلاق جنگی که خود ایجاد کرده گرفتار شده است

نماینده مردم چناران، طرقبه‌شاندیز و گلبهار ادامه داد: اینکه ترامپ، در عین حالی‌که اعلام عقب‌نشینی و آتش‌بس می‌کند و حرف از مذاکره می‌زند ولی اخیرا، با پرتابه‌هایی قسمت‌هایی جزئی از بندرعباس و قشم را مورد هدف قرار داد، ناشی از همان فشارهای صهیونیست‌ها بر عدم توافق و استمرار جنگ می‌باشد و مجبور به تمکین از آن‌هاست و از سویی نمی‌خواهد جامعه جهانی، او را بازنده جنگی بداند که خود، آغازگر آن بوده است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار