عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس و عضو ناظر مجلس در شورای قیمت‌گذاری، با تأکید بر ضرورت شفاف‌سازی در اعلام قیمت گندم و نحوه پرداخت مطالبات کشاورزان، گفت: دولت باید با تسریع در پرداخت‌ها و رفع ابهامات موجود، نگرانی گندمکاران را برطرف کند،باید مشخص می‌شد چه میزان از این اعتبار به طور مشخص برای خرید تضمینی گندم اختصاص دارد و چه بخشی مربوط به سایر موارد از جمله بذر است.

پرداخت مطالبات گندمکاران باید هرچه سریع‌تر انجام شود/اعتبار خرید تضمینی گندم مشخص شده است/ضرورت شفاف‌سازی در نرخ خرید گندم و نحوه پرداخت مطالبات کشاورزان/

عبدالغفور امان‌زاده، عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی و عضو ناظر مجلس در شورای قیمت‌گذاری، با قدردانی از زحمات کشاورزان به ویژه گندمکاران کشور، اظهار داشت: جا دارد به کشاورزان عزیزی که امروز مشغول برداشت محصول و حاصل دسترنج خود هستند، خداقوت بگوییم و از تلاش‌های آنان در مسیر تأمین امنیت غذایی کشور قدردانی کنیم.

وی با اشاره به دغدغه‌های موجود درباره قیمت‌گذاری و پرداخت مطالبات گندمکاران، افزود: در موضوع شفافیت قیمت گندم، هم با وزیر جهاد کشاورزی و هم با مسئولان سازمان برنامه و بودجه، از جمله معاون رئیس‌جمهور، گفت‌وگو و پیگیری‌هایی صورت گرفته است تا قیمت واقعی گندم به صورت شفاف برای کشاورزان اعلام شود و ابهامی در این زمینه باقی نماند.

امان‌زاده ادامه داد: تأکید ما این بوده است که برای کشاورزان مسجل شود قیمت اعلامی، همان قیمت واقعی خرید تضمینی است و نگرانی‌ای از این بابت نداشته باشند. شفافیت در این حوزه، مطالبه‌ای جدی است و باید به گونه‌ای عمل شود که گندمکاران با اطمینان خاطر محصول خود را تحویل دهند.

عضو ناظر مجلس در شورای قیمت‌گذاری با اشاره به موضوع اعتبارات در نظر گرفته شده برای خرید تضمینی گندم، تصریح کرد: یکی از مسائل موجود، نحوه تفسیر و پرداخت اعتبارات پیش‌بینی‌شده در بودجه بود؛ به این معنا که باید مشخص می‌شد چه میزان از این اعتبار به طور مشخص برای خرید تضمینی گندم اختصاص دارد و چه بخشی مربوط به سایر موارد از جمله بذر است. خوشبختانه این موضوع با همکاری و پیگیری‌ها تا حد زیادی حل شد و در حدود ۴۸۵ همت برای خرید تضمینی گندم تعیین تکلیف شد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس پیگیری‌های انجام‌شده، مقرر شده است پرداخت مطالبات آن دسته از کشاورزانی که محصول خود را زودتر تحویل داده‌اند، به‌زودی آغاز شود و سایر پرداخت‌ها نیز با پیگیری‌های مستمر در دستور کار قرار گیرد تا تأخیرها نسبت به سنوات گذشته به حداقل برسد.

نماینده مردم در مجلس دوازدهم با اشاره به برخی نگرانی‌ها در میان کشاورزان درباره میزان تحویل گندم به مراکز خرید و انبارها، گفت: بخشی از مشکلات موجود ناشی از نبود شفافیت کافی در گذشته و همچنین نگرانی کشاورزان نسبت به زمان و نحوه دریافت مطالباتشان است. این همان مسئله‌ای است که بارها به دولت و مسئولان مربوطه، به ویژه رئیس‌جمهور محترم، منتقل کرده‌ایم تا به مجموعه‌های زیرمجموعه خود برای تسریع در پرداخت‌ها تأکید کنند.

امان‌زاده در پایان با توصیه به کشاورزان برای تحویل محصول خود به مراکز رسمی، افزود: از کشاورزان عزیز درخواست می‌کنیم بدون نگرانی، محصول خود را در چارچوب ضوابط تحویل دهند و اطمینان داشته باشند مجلس موضوع قیمت‌گذاری واقعی و پرداخت به‌موقع مطالبات را با جدیت دنبال می‌کند تا حقی از تولیدکنندگان زحمتکش این بخش تضییع نشود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار