نماینده مردم بابل در مجلس گفت: دولت باید از محل درآمدهای حاصل از آزادسازی قیمت‌ها مشوق‌هایی را برای ترغیب مردم به صرفه جویی در نظر بگیرد. 

دولت باید با در نظر گرفتن مشوق مردم را به صرفه ‌جویی ترغیب کند

حسن حسن‌نتاج در گفتگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به دومین پیام صوتی رئیس مجلس خطاب به مردم گفت: یکی از نکات مهم در صحبت‌های آقای قالیباف بحث صرفه‌جویی بود و واقعیت این است که مردم چند سال است که با عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری قتصاد مقاومتی را در دستور کار خود قرار داده‌اند و با مصرف بهینه در این مسیر عملکرد خوبی داشته‌اند. 

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه یکی از اقدامات مهم و موثر برای صرف کمتر انرژی و صرفه‌جویی در این زمینه تعیین مشوق برای مردم است، عنوان کرد: دولت باید از محل درآمدهای حاصل از افزایش قیمت انرژی و آزادسازی قیمت‌های کالاهای اساسی مشوق‌های را برای صرفه‌جویی مردم در حوزه انرژی در نظر بگیرد. 

وی ادامه داد: بر این اساس دولت باید سقفی را برای مصرف انرژی در نظر بگیرد و ین سقف مصرف محدود را مشمول دریافته مشوق‌های در نظر گرفته شده کند. این کار می‌تواند باعث مصرف هرچه کمتر و بهتره انرژی در کشور شود. 

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در پایان اظهار داشت: در بحث نظارت بر بازار نیز باید بگویم که نظارت بر قیمت‌های کالاها از پشت میز و از محل دفتر کار مقامات و مسئولین اجرایی امکان‌پذیر نیست. مسئولین اجرایی ما باید به میان مردم بیایند و وضعیت بازار را از نزدیک مشاهده کنند. طبیعیست تصمیمی در این زمینه دقیق است که با حضور در صحنه و مشاهده واقعیات اتخاذ شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار