در مراسمی با حضور فرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان، نماینده مردم سیستان در مجلس و جمعی از مسئولین محلی، ۱۵ کیلومتر جاده آسفالته مرزی در شهرستان هامون افتتاح شد.

افتتاح ۱۵ کیلومتر جاده آسفالته مرزی در شهرستان هامون با حضور شهرکی/ هوای سالم حق مردم سیستان است

به گزارش خانه ملت؛ در مراسمی با حضور فرماندهی سپاه سلمان استان، فرهاد شهرکی نماینده مردم سیستان در مجلس و جمعی از مسئولین محلی، ۱۵ کیلومتر جاده آسفالته مرزی در شهرستان هامون افتتاح و به بهره‌برداری رسید؛ پروژه‌ای عمرانی و راهبردی که با همت بسیج سازندگی سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان اجرا شده است.

این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، تسهیل تردد ساکنان مناطق مرزی، ارتقای خدمات‌رسانی، افزایش ایمنی مسیرهای مواصلاتی و تقویت ظرفیت‌های توسعه‌ای منطقه احداث شده و نقش مؤثری در بهبود شرایط رفت‌وآمد و دسترسی روستاهای مرزی خواهد داشت.

نفس به شماره افتاده سیستان؛ نتیجه ۲۰ سال ترک فعل

فرهاد شهرکی در برنامه پویش سرو ایران وضعیت امروز سیستان را حاصل مستقیم سال‌ها سوءمدیریت و ترک‌فعل دانست و تأکید کرد:مسئله سیستان هرگز کمبود اعتبار نبوده، بلکه ضعف در مدیریت منابع و بی‌توجهی به ظرفیت‌هاست.

افتتاح ۱۵ کیلومتر جاده آسفالته مرزی در شهرستان هامون با حضور شهرکی/ هوای سالم حق مردم سیستان است

به گفته وی، در حالی‌ که طی سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲ بیش از ۷۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی نصیب کشور شد، این فرصت تاریخی برای توسعه زیرساخت‌های مناطق محرومی چون سیستان به‌درستی به کار گرفته نشد.

نماینده سیستان در مجلس با طرح این پرسش که «مدعیان آن سال‌ها برای سیستان چه کردند؟» افزود:امروز نتیجه آن غفلت‌ها، تبدیل شدن سیستان به یکی از آلوده‌ترین مناطق و تشدید بحران‌های زیست‌محیطی است.

وی همچنین با اشاره به وجود منابع آبی قابل توجه ، تصریح کرد:در شرایطی که سالانه ۵ میلیون‌ مترمکعب آب در دسترس بوده، نبود برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح، این فرصت‌ها را به تهدید تبدیل کرده است.

شهرکی خاطرنشان کرد:بیست سال فرصت برای مهار ریزگردها، تثبیت کانون‌های بحران، توسعه فضای سبز و نجات تنفس مردم سیستان بود؛ اما سهم مردم در این دو دهه، بیشتر از اقدام عملی، شنیدن وعده‌ها و دیدن طرح‌هایی بود که هرگز به نتیجه نرسیدند.

وی در ادامه افزود:اگر مدعی ولایت‌مداری و حفظ «تنگه اُحد ایران اسلامی»هستیم، نخستین مؤلفه حفظ حیات در سیستان، تأمین هوای سالم و ایجاد شرایط پایدار زندگی برای مردم است؛ موضوعی که متأسفانه طی این سال‌ها مغفول مانده است.

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس تصریح کر:امروز هر دستگاهی که مدعی اقدام در حوزه مقابله با ریزگردهاست، باید با آغاز طوفان‌های ۱۲۰ روزه به مردم توضیح دهد چه اقدامی انجام شده و نتیجه آن دقیقاً چیست؟مردم سیستان امروز به‌حق گلایه‌مندند؛ زیرا ابتدایی‌ترین حق آنان برای تداوم حیات، یعنی «هوای سالم»، سال‌هاست قربانی بی‌برنامگی و ترک‌فعل شده است.

گفتنی است؛در دوماه گذشته بیش از ۱۳ میلیون اصله نهال در جریان اجرای پویش ملی درختکاری سرو ایران به یاد امام شهید غرس شده است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار