علی اکبر علیزاده در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت؛ با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در روز خلیج فارس گفت؛ ایشان در پیام خود به آیندهای بدون آمریکا اشاره کردند که یعنی امنیت و پیشرفت منطقه دیگر قرار نیست به حضور یک قدرت بیرونی گره بخورد. در حالیکه همیشه می گفتند، اگر آمریکا نباشد، منطقه دچار هرجومرج می شود اما حالا خودشان نیز اعتراف می کنند که حضور آمریکا، عامل ناامنیاست که تنها با حذفش، ثبات ایجاد می شود.
عضو فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در پیام ایشان به "همسرنوشت بودن کشورهای منطقه" اشاره شد که نکته بسیار کلیدیاست. یعنی ایران و همسایگانش در یک معادله مشترک هستند که آن معادله این است یا با هم پیشرفت می کنند یا با هم آسیب می بینند. البته این یعنی امنیت وارداتی معنا ندارد بلکه امنیتی، واقعیاست که از درون منطقه و با همکاری کشورهای منطقه ساخته شود.
وی بیان کرد: همچنین ایشان در پیام خود گفتند که "آمریکا در خلیج فارس جایی ندارند مگر در قعر آبهایش" یعنی دوره مداخله تمام شده و منطقه وارد فاز طرد و اخراج بیگانگان شده، یعنی پایان اینجنگ فقط با خروج آمریکا از منطقه بسته می شود.
این نماینده مجلس در دوره دوازدهم اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در پیام خود به "طلیعه نظم جدید منطقه و جهان" اشاره کردند. که بدین معنا است این ماجرا و آنچه مدنظراست فقط در خلیج فارس نیست. یعنی اگر یک منطقه بتواند بدون تکیه به آمریکا امنیت خودش را تامین کند، این مدل قابل تکثیر به سایر نقاط دیگر دنیا حتی اروپا هم خواهد بود و این یعنی یک ضربه به کل ساختار نظام سلطه و امپریالیسم آمریکایی، اما به شرطی که کشورها و ملت ها در نظم جدید با همان الگوی مقاومت وارد مبارزه با شیطان بزرگ شوند. در واقع باید بدانند این نظم جدید بر پایه مقاومت شکل می گیرد، نه مذاکره از موضع ضعف و ذلت و دیپلماسی التماسی و تحقیر. /
پایان پیام


نظر شما