محسن زنگنه در گفتگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به جلسه مشترک فراکسیون حمایت از صنایع پتروشیمی و مدیرعامل و مدیران ارشد شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گفت:در این جلسه که با هدف بررسی آسیب های وارده به صنعت پتروشیمی کشور در طی جنگ رمضان برگزار شد، جمعی از نمایندگان مجلس، رئیس و اعضای فراکسیون حمایت از صنعت پتروشیمی، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران حضور داشتند.
نماینده مردم «تربت حیدریه و مه ولات» در مجلس افزود: در ابتدای جلسه عباس زاده مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور به بیان گزارشی از حملات دشمن و آسیب های وارد شده و نیز راه های تامین محصولات پتروشیمی برای صنایع پایین دستی و نیز اقدامات صورت گرفته جهت بازسازی کارخانجات آسیب دیده ارائه کرد. در ادامه نمایندگان مجلس ضمن سپاس از اقدامات صورت گرفته به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
زنگنه تاکید کرد: در این جلسه بنده به بیان ضرورت حمایت دولت و مجلس از صنعت پتروشیمی و رعایت برخی موارد توسط دولت اشاره کردم.
وی تصریح کرد: این نکته حائز اهمیت است که برای واردات مواد پتروشیمی مورد نیاز صنایع کشور که قبلا توسط شرکت های آسیب دیده تامین می شده است، نباید انحصار ایجاد کرد و باید بگونه ای تدبیر کرد که خود واحدهای مصرف کننده هم بتوانند در صورت درخواست، امکان واردات را داشته باشند.
زنگنه در ادامه با اشاره به تصمیم دولت جهت عرضه محصولات پتروشیمی موجود در انبار از طریق بورس گفت: در شرایط جنگی و زمانی که عرضه اندک و تقاضای زیاد است، عرضه در بورس روش مناسبی نیست و موجب کشف قیمت در قیمت های بالا شده و عملا تولید را گران و در نتیجه باعث رشد نرخ تورم محصولات ساخته شده از مواد پتروشیمی می شود و این اصلا با شرایط جنگی سازگاری ندارد.
زنگنه تصریح کرد: بنده در این جلسه پیشنهاد دادم تا مواد مزبور از طریق حواله و مستقیم در اختیار واحدهای تولیدی که سهمیه از صنایع پتروشیمی داشته اند، قرار گیرد. /
پایان پیام


نظر شما