معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به آمادگی استان‌ها برای برگزاری انتخابات، بر حفظ انسجام ملی، حمایت از تیم مذاکره‌کننده و تداوم خدمت‌رسانی در شرایط حساس کشور تأکید کرد.

استان‌ها برای برگزاری انتخابات ۱۱ اردیبهشت آماده‌اند

به گزارش خانه ملت؛ علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری اولین جلسه با معاونان سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری های سراسر کشور در سال ۱۴۰۵ که به صورت وبیناری برگزار شد، اظهار داشت: موضوع انتخابات یکی از دستورکارهای این جلسه بود. آخرین آمادگی‌های استان‌ها برای برگزاری انتخابات در این جلسه تشریح شد. همچنین در خلال آن، به نمایندگی از وزیر کشور از مجموعه مدیریت استان‌ها که دوشادوش مردم در خیابان و دوشاش رزمندگان شجاع در میدان نبرد، ضلع سوم، یعنی خدمت‌رسانی به مردم را به عهده داشتند، تقدیر شد.  

زینی‌وند تصریح کرد: تشریح خطوط و سیاست‌های کلی درباره حفظ انسجام و حمایت از تیم مداکره‌کننده که در میدان دیپلماسی برای تثبیت پیروزی ملت ایران تلاش می‌کنند، از موضوعات دیگر مطرح‌شده در این جلسه بود.  

معاون سیاسی وزیر کشور افزود: به تعبیر رهبر معظم انقلاب که فرمودند تجمع و حمایت مردم حتما باعث موفقیت بیشتر ما در میز مذاکره در کنار موفقیت‌ها در میدان جنگ خواهد بود.  

سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه در ادامه این جلسه مسائل کلی استان‌ها مرور شد، افزود: همه گزارشات نشان از هماهنگی، انسجام و مدیریت موثر و خوب امور مردم در استان‌های کشور بود.  

رئیس ستاد انتخابات کشور با تاکید بر اینکه مراحل مختلف فرایند انتخابات در طول یک سال گذشته طی شده است، گفت: کل فرایندهای انتخابات مصادف با ۳ واقعه مهم جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، وقایع دی‌ماه و جنگ رمضان شد، اما به‌رغم آن فرایند امور مهم کشور از جمله انتخابات تعطیل نشد.  

زینی‌وند خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مدت زمان کمی تا برگزاری انتخابات باقی مانده است، در جلسه امروز تاکید شد که تلاش بیشتری صورت بگیرد تا اگر احتمالا وقفه یا خللی ایجاد شده است سریع‌تر جبران و همه فرایندها برای برگزاری انتخابات آماده شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار