رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به نشست با وزیر جهاد کشاورزی، بر اهمیت حمایت از کشاورزان از طریق پرداخت خرید تضمینی گندم و تسهیل صادرات محصولات کشاورزی تأکید کرد و گفت استمهال وام‌ها کشاورزی نقش مهمی در پشتیبانی از کشاورزان دارد.

محمدجواد عسکری

محمد جواد عسکری در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به جلسه صبح امروز (سه شنبه ۱۱ فروردین ماه) جمعی از اعضای کمیسیون کشاورزی با وزیر جهاد کشاورزی، گفت: نمایندگان در این جلسه، بسیاری از دغدغه‌های مربوط به تولید محصولات کشاورزی در شرایط جنگی را مطرح کردند.

نماینده مردم «داراب و زرین دشت» در مجلس با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از بنادر، افزود: تاکنون بازدیدهایی از بنادر صورت گرفته و فضای موجود فعال است، با این حال هنوز بسیاری از روندهای اجرایی کند پیش می رود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به نرخ خرید تضمینی گندم، بیان کرد: به واقع برای خرید تضمینی گندم قیمت خوبی تعیین شده اما باید امید آفرینی بیشتری در این بخش لحاظ شود.

وی با بیان اینکه مجلس برای خرید تضمینی گندم در بودجه بالغ بر ۵۰۴ همت منابع پیش بینی کرده است، اظهار کرد: این منابع باید به سرعت در اختیار بانک کشاورزی قرار داده شود و بلافاصله باید به کشاورزان پرداخت شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در ادامه با اشاره به مشکلات در زمینه سوخت ماشین آلات کشاورزی بیان کرد: در شرایط فعلی کمباین‌دارها در رابطه با سوخت، دغدغه‌های فراوانی دارند. از سوی دیگر تامین سوخت کامیون‌های حمل کالا امری بسیار مهم است و باید امتیازاتی برای این بخش پیش بینی شود.

عسکری با اشاره به حوزه تامین نهاده‌ های دامی، بیان کرد: در حال حاضر میزان ذخایر ذرت و جو مناسب بوده و برداشت در این بخش در حال انجام است. با این حال محصول سویا باید هرچه سریع‌تر مدیریت شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به حمایت بانکی از کشاورزان بیان کرد: همچنین باید امهال و استمهال وام‌های کشاورزی مدنظر قرار گیرد. علاوه بر آن باید نقدینگی ۵۰ همتی در اختیار بانک کشاورزی قرار گیرد تا از این طریق، حمایت های تسهیلاتی بهتری از کشاورزان صورت گیرد.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به خسارت سیل به محصولات کشاورزی در برخی از نقاط کشور، بیان کرد: بیمه محصولات کشاورزی باید در این بخش نقش آفرین باشد این در حالی است که باید ۱۵ همت از صندوق بیمه کشاورزی در این بخش هزینه شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به موضوع تامین آرد و نان در کشور تاکید کرد: آرد تا آخر فروردین در اختیار نانوایی‌ها قرار گرفته که خیلی خوب است.

عسکری در پایان خاطر نشان کرد: همچنین باید در زمینه کود اوره تمهیدات لازم در نظر گرفته شود. از سویی دیگر محصولاتی همچون سیب زمینی در انبارها مانده و باید برای صادرات آنها، موانع را از پیش رو برداریم. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار