رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، شعار و پیام رهبر انقلاب را چراغ راه مسئولان و ملت در سال ۱۴۰۵ دانست و گفت: دشمن با هدف قرار دادن امنیت ملی به‌دنبال ایجاد تفرقه بوده و وحدت ملی و اقتصاد مقاومتی، کلید عبور از شرایط سخت کشور است.

شعار و پیام رهبر انقلاب، چراغ راه مسئولان و ملت در سال ۱۴۰۵/ دشمن با هدف قرار دادن امنیت ملی به‌دنبال ایجاد تفرقه است/ وحدت ملی و اقتصاد مقاومتی، کلید عبور از شرایط سخت کشور

حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۵ از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «اقتصاد مقاومتی، وحدت ملی و امنیت ملی»، گفت: همانند گذشته که رهبر شهید در ابتدای هر سال مسیر و خط‌مشی کشور را ترسیم می‌کردند، امسال نیز حضرت سید مجتبی خامنه ای رهبر معظم انقلاب سال جدید را به نام اقتصاد مقاومتی، وحدت ملی و امنیت ملی نامگذاری کردند و این نام‌گذاری نقشه راه روشنی برای حرکت کشور در سال پیش‌رو است.

وی با تأکید بر اهمیت این سه مؤلفه، افزود: اقتصاد مقاومتی می‌تواند کشور را در مسیر خودکفایی قرار داده و نیازهای داخلی را تأمین کند و یکی از پایه‌های اصلی ثبات اقتصادی کشور باشد.

شهریاری ادامه داد: وحدت ملی نیز عامل اصلی موفقیت‌های نظام جمهوری اسلامی بوده است و با وجود تنوع قومیتی، مذهبی و دینی در کشور، دشمنان همواره تلاش کرده‌اند از این ظرفیت برای ایجاد اختلاف استفاده کنند، اما هوشیاری مردم موجب شده این توطئه‌ها همواره ناکام بماند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس دوازدهم، تصریح کرد: امروز همین وحدت ملی باعث شده ملت ایران به‌صورت یکپارچه در برابر استکبار جهانی و عوامل آن در منطقه ایستاده و بسیاری از فتنه‌ها را خنثی کند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت امنیت ملی و داخلی، گفت: دشمنان تلاش کردند با هدف قرار دادن برخی مسئولان و فرماندهان، امنیت کشور را دچار خدشه کنند، از جمله شهادت  دکتر لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، که نشان‌دهنده تمرکز دشمن بر تضعیف امنیت داخلی بود، اما نیروهای امنیتی، اطلاعاتی، نظامی و انتظامی و بسیج با هوشیاری کامل این توطئه‌ها را خنثی کردند.

این نماینده مجلس، افزود: با وجود شهادت برخی مسئولان و فرماندهان، هیچ خللی در روند اداره کشور ایجاد نشده و این موضوع نشان‌دهنده استحکام ساختار نظام و آمادگی کشور در شرایط سخت است.

شهریاری با تأکید بر نقش نیروهای مسلح، یادآور شد: پایداری رزمندگان اسلام، فرماندهان، نیروهای بسیج، انتظامی و سایر مدافعان امنیت کشور موجب شده ابهت دشمنان در هم شکسته شود و کشور با قدرت مسیر خود را ادامه دهد.

وی همچنین به نقش مردم اشاره کرد و گفت: حضور مردم در میدان‌ها و خیابان‌ها، پشتوانه اصلی نظام است و نقش تعیین‌کننده‌ای در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان دارد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه با عرض تسلیت شهادت رهبر، جمعی از فرماندهان، وزرا، مسئولان و شهدای اخیر کشور، افزود: شهادت این عزیزان از جمله دانش آموزان و کودکان دبستان شجره طیبه میناب، ضایعه‌ای بزرگ برای ملت ایران است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس، با تبریک عید سعید فطر و تقارن آن با آغاز سال جدید، ابراز امیدواری کرد که با تداوم این همبستگی و پایداری، جمهوری اسلامی ایران پس از عبور از شرایط فعلی با اقتدار بیشتری در سطح منطقه و جهان مطرح خواهد شد و دشمنان دیگر قادر نخواهند بود تهدیدی علیه کشور ایجاد کنند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار