نماینده مردم شیراز در مجلس گفت: طرح مسکن‌ سازی برای قشرهای کم‌درآمد در شیراز عملیاتی شود.

طرح مسکن‌ سازی برای قشرهای کم‌درآمد؛ راهکارهای عملیاتی برای کاهش فشار بر شیراز

به گزارش خانه ملت، جعفر قادری، نماینده مردم شیراز و زرقان، در بازدید و جلسه با مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس، جزئیات طرح بزرگ مسکن‌سازی برای دهک‌های یک تا چهار و راهکارهای اجرای آن را بررسی کردند.

وی افزود: محورهای کلیدی مطرح شده اعم از طرح ویژه مسکن کم‌درآمد: حدود ۴۰,۰۰۰ نفر در استان فارس مشمول این طرح هستند که نیمی از آن‌ها (۲۰,۰۰۰ نفر) در شیراز قرار دارند. هر خانوار ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات + ۲۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و زمین دریافت می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: راهکارهای افزایش سرعت اجرا نیز عبارت است از اولویت‌دهی به واجدالشرایط شیرازی که مایل به -انتقال ثبت‌نام به شهرستان‌های اطراف باشند.  اولویت به متقاضیان روستاهای اطراف شیراز، تمرکز بیشتر در شهرهای اطراف (داریون، زرقان، سروستان) برای کاهش فشار بر شیراز و صدرا، توسعه شهرک‌های صنعتی-مسکونی: پیشنهاد واگذاری زمین در کنار مناطق صنعتی برای تأمین نیروی کار و ایجاد اشتغال دوسویه و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی: امکان مشارکت توسعه‌دهندگان در قالب واگذاری ۷۰٪ زمین به بنیاد مسکن (۳۰٪ برای توسعه‌دهنده).

رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: در مجلس، اعتبارات دولتی و تسهیلات خیرین را برای تسریع در اجرای طرح افزایش می دهید.

گفتنی است؛ بحث اصلاح قانون تأمین مالی تولید برای تأمین زمین‌های کلاس یک و دو و ورود واحدهای ساخته‌شده به محدوده قانونی شهرها، مورد استقبال مدیرکل بنیاد مسکن قرار گرفت./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار