نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تولید و صادرات نفت از جزیره خارگ در حال انجام است و بیش ببینی های لازم برای شرایط مختلف انجام شده است.

صادرات نفت از خارگ در حال انجام است/ تنگه هرمز بدون تحقق شروط ایران به روال قبل باز نمی‌گردد

جعفر پور کپگانی نماینده مردم بوشهر و گناوه در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به تهاجم نظامی ائتلاف آمریکایی - صهیونسیتی به منطقه اقتصادی خارگ اظهار داشت: با وجود جنایت انجام شده فعالیت طبیعی در جزیره در حال انجام است و صادرات نفت نیز طبق روال صورت می گیرد. 

وی افزود: بومیان، مهندسان و تکنیسین های فنی در حال فعالیت هستند و نیاز های جزیره نیز تامین شده است و در استان بوشهر نیز پیش بینی های لازم برای تامین کالاهای اساسی و مواد غذایی شده است.

وی در خصوص محدودیت‌های اعمال شده بر تردد در تنگه هرمز تصریح کرد: امنیت انرژی دنیا در سایه امنیت ایران و خلیج فارس است و تا زمانیکه که شروط جمهوری اسلامی ایران تامین نشود و سایه تهدید از سر جمهوری اسلامی ایران برداشته نشود، تنگه هرمز به شرایط طبیعی باز نمی گردد.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس خاطرنشان کرد: نحوه مدیریت عبور و مرور کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز بر اساس دکترین ترسیم شده از سوی نیروهای مسلح و شورای عالی امنیت ملی مشخص می‌شود اما آمریکا بداند که خیال تصرف خاک ایران و جزایر استراتژیک ایرانی را به گور خواهد برد و ما منتظر نیروهای آمریکایی هستیم./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار