احمد عجم در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، ضمن تبریک انتخاب شایسته آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای به عنوان سومین رهبر انقلاب، گفت: این انتخاب توان بازدارندگی کشور را افزایش داد.
نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی در ادامه با یادآوری اینکه دشمنان ما تصور می کردند با ترور آیت الله سیدعلی خامنه ای نظام مختل شده و به سمت سقوط پیش می رود، گفت: آنها به دنبال تجزیه ایران هستند و آغاز کار خود را از این نقطه می دیدند که با شکست مواجه شدند.
وی افزود: علیرغم اینکه شیرازه نظام ما بر اساس ولایت فقیه پایه گذاری شده و شهادت آیت الله سیدعلی خامنه ای قطعا خسران بزرگی برای ما بوده اما هوشیاری مردم باعث شد دشمنان ما به اهداف خود نرسند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان این انتخاب را روحیه مضاعفی برای ایرانیان، مسلمانان، جبهه مقاومت و تمام آزادیخواهان جهان دانست و خاطرنشان کرد: امروز آنها با صلابت به راه خود ادامه می دهند. جریان جبهه مقاومت، جریان آزادیخواهان است که نیازمند رهبری امین و شایسته بود و امروز این اتفاق افتاده و نگرانی ها را برطرف کرد./
پایان پیام


نظر شما