نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس با اشاره به وقوع تصادفات مرگبار در جاده دزفول-شوشتر و عدم ایمن‌سازی این مسیر، گفت: به همراه نماینده مردم دزفول چندین مرتبه به وزیر در این خصوص تذکر داده‌ایم، اما متأسفانه اقدام در خور توجهی صورت نگرفته است.

مکانیزم‌های نظارتی در صورت عدم ساماندهی و ایمن‌سازی جاده دزفول-شوشتر بکارگیری می‌شوند

به گزارش خانه ملت، سید محمد سادات ابراهیمی، نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی، در پی وقوع یک تصادف مرگبار دیگر در جاده دزفول-شوشتر که به کشته شدن ۷ نفر انجامید، خطاب به وزیر راه و شهرسازی تذکر جدی داد و بر لزوم اقدام فوری برای تامین مالی و ایمن‌سازی این جاده پرحادثه تأکید کرد.

در پی وقوع تصادف مرگباری در جاده دزفول-شوشتر که منجر به جان‌باختن ۷ هموطن شد، سید محمد سادات ابراهیمی، نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی، تذکر جدی‌ای خطاب به وزیر راه و شهرسازی صادر کرد.

بر اساس این گزارش، در این حادثه تلخ که پنج تن از جانباختگان آن اهل شهر صالحشهر گتوند بودند، بار دیگر خطرناک بودن و وضعیت نامناسب این محور ارتباطی مورد توجه قرار گرفت. جاده دزفول-شوشتر از جمله جاده‌های پرحادثه و به‌عنوان یکی از مرگبارترین راه‌های استان خوزستان شناخته می‌شود.

نماینده شوشتر و گتوند در تذکر خود با اشاره به سابقه هشدارها در این زمینه، تصریح کرد: علی‌رغم همه تذکرات در خصوص تامین مالی این جاده، هنوز اقدام جدی صورت نگرفته است.

سادات ابراهیمی با بیان اینکه موضوع ایمنی این جاده بارها پیگیری شده، افزود: به همراه نماینده مردم دزفول چندین مرتبه به وزیر در این خصوص تذکر داده‌ایم، اما متأسفانه اقدام در خور توجهی صورت نگرفته است.

وی در پایان با هشدار نسبت به تبعات ادامه این روند، گفت: اگر توجهی به این مسئله نگردد، از جایگاه نظارتی مجلس استفاده خواهیم کرد.»این اظهارات حاکی از عزم این نماینده مجلس برای به کارگیری مکانیزم‌های نظارتی پارلمان در صورت عدم تحرک لازم برای ساماندهی و ایمن‌سازی جاده دزفول-شوشتر است که مدتی  پیش کلنگ زنی گردید و پیمانکار مربوطه هم اکنون در حال تجهیز کارگاه می باشد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار