به گزارش خانه ملت، صدبف بدری در جلسهای با مسئولان این شهرستان که با هدف بررسی آخرین وضعیت طرحها و مسائل کلان زیرساختی شهرستان نمین برگزار شد،اظهار کرد: از محل اعتبارات ملی و در اختیار نمایندگان برای زیرساختهای مهم شهرستان نمین ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت.
وی افزود: از جمله برای تعریض و بهسازی راه نمین به آبیبیگلو، چهاربانده سازی آبیبیگلو به اردبیل و همچنین طرح کمربندی نمین اعتبارات پیشبینی شده است.
نماینده مردم اردبیل،نیر،نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت:همچنین اجرای زیرگذر تونل حیران، تعیین تکلیف زمینهای کمربندی نمین، تأمین قطعات زمین برنامه جوانی جمعیت، تسریع در اجرای شبکه فاضلاب نمین، تأمین روشنایی جاده نمین به عنبران، تکمیل ساختمان آموزشی نیمهکاره دانشگاه محقق اردبیلی در نمین، تأمین تجهیزات بیمارستان نمین، تکمیل تجهیزات فرهنگسرای عنبران و نمین و بازسازی استخر نمین نیز مورد بررسی قرار گرفت./
پایان پیام


نظر شما