عضو کمیسیون بهداشت مجلس، اخذ ویزیت یک میلیون تومانی توسط برخی پزشکان را تخلف آشکار دانست و گفت: تعرفه های پزشکی هنوز تصویب نشده است و مردم اگر با چنین تخلفی مواجه شدند به فوریت به مدیریت درمان دانشگاه ها، سامانه ۱۹۰ و یا سازمان نظام پزشکی اعلام کنند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.

تعرفه های پزشکی هنوز تصویب نشده است/ اخذ ویزیت یک میلیون تومانی توسط برخی پزشکان، تخلف است

سید محمدجمالیان در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت در واکنش به برخی اظهارنظرها مبنی بر اخذ ویزیت یک میلیون تومانی توسط برخی پزشکان از بیماران، گفت: پیشنهادات در مورد میزان تعرفه‌های پزشکی در شورای عالی بیمه مطرح می شود و پس از آن هم قابلیت اجرا نخواهد داشت.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس دوازدهم، ادامه داد: یعنی شورای عالی این پیشنهادات را در هیات وزیران مطرح می‌کند و اگر در هیات وزیران تصویب شود توسط رئیس جمهور یا معاون اول رئیس جمهور ابلاغ می شود.

وی افزود: تاکنون چنین اقدامی انجام نشده و حتی اگر هم تصویب شود اجرای آن در سال آینده (۱۴۰۵) انجام خواهد شد؛ در حال حاضر پیشنهاد شورای عالی بیمه به هیات وزیران ارسال نشده و اجرای آن توسط پزشکان، تخلف آشکار و محرز است.

مردم تخلفات را به دانشگاه‌ها و سازمان نظام پزشکی اعلام کنند

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مردم اگر با چنین تخلفی مواجه شدند نیاز است به فوریت به مدیریت درمان دانشگاه‌ها، سامانه ۱۹۰ و یا سازمان نظام پزشکی اعلام کنند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار