به گزارش خبرنگار خانه ملت، بهنام سعیدی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۱۰ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود در نشست علنی، ضمن گرامیداشت نهم دیماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، گفت: این روز را گرامی میداریم و از همه هموطنان بصیر و ولایتمدار صمیمانه قدردانی میکنیم.
وی با اشاره به لایحه بودجه سال ۱۴۰۵، افزود: در بودجه سال آینده سه موضوع مهم باید مورد توجه جدی قرار گیرد؛ نخست معیشت مردم، دوم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان عزیز و سوم توجه ویژه به بودجه نیروهای مسلح.
نماینده جیرفت و عنبرآباد در ادامه با انتقاد از عملکرد شرکت ملی مس تصریح کرد: تذکر جدی به شرکت ملی مس به دلیل کوتاهی در عدم تعیین تکلیف معدن مس کرور عنبرآباد دارم؛ معدنی که سالهاست غیرفعال مانده و تعیین تکلیف آن مطالبه جدی مردم منطقه است.
سعیدی خاطرنشان کرد: به همین دلیل و همچنین به علت ابهامات موجود، تحقیق و تفحص از شرکت ملی مس با امضای تعداد زیادی از نمایندگان مجلس به ثبت رسیده است و از هیئت رئیسه محترم مجلس درخواست دارم هرچه سریعتر فرآیند این تحقیق و تفحص آغاز شود تا با مدیران ناکارآمد و افرادی که در این زمینه کوتاهی کردهاند، برخورد قانونی قاطع و جدی صورت گیرد./
پایان پیام


نظر شما