نماینده مردم بافق در مجلس از آخرین روند احداث بیمارستان ۹۶ تخت‌خوابی در حال ساخت بافق بازدید کرده و موضوع نیروی انسانی و تأمین تجهیزات مورد نیاز بیمارستان را پیگیری کرد.

بازدید صباغیان از بیمارستان ۹۶ تخت‌خوابی در حال ساخت بافق/موضوع نیروی انسانی و تأمین تجهیزات مورد نیاز بیمارستان پیگیری شد

به گزارش خانه ملت؛ محمدرضا صباغیان بافقی، نماینده مردم مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست در مجلس شورای اسلامی به همراه معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد، فرماندار شهرستان بافق، معاون عمرانی فرماندار، برخی از اعضای شورای شهر بافق و دیگر مسئولان مرتبط، از بیمارستان ۹۶ تخت‌خوابی در حال ساخت شهرستان بافق بازدید کرد.

در جریان این بازدید که از بخش‌های مختلف پروژه صورت گرفت، پیمانکار پروژه گزارشی از روند اجرایی ارائه کرد و اعلام شد بخش محوطه و طبقه اول بیمارستان تا ۲۰ دی‌ماه آماده بهره‌برداری خواهد بود.

همچنین تکمیل طبقه دوم و پشت‌بام پروژه تا اواسط بهمن‌ماه در دستور کار قرار دارد و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این بیمارستان در دهه فجر به بهره‌برداری خواهد رسید.

همچنین محمدرضا صباغیان بافقی در حاشیه این بازدید، طی تماس تلفنی با آقای موهبتی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، موضوع نیروی انسانی و تأمین تجهیزات مورد نیاز بیمارستان را پیگیری کرد. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha