نماینده مردم فسا در مجلس گفت: دولت و مجلس باید با تعامل و همکاری با یکدیگر برای حل مشکلات معیشتی مردم تلاش کنند.

حل مشکلات معیشتی مردم در سایه تعامل مجلس و دولت

حسنعلی محمدی نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب برای حفظ وحدت و کمک به دولت گفت: با توجه به شرایط حساسی که در آن قرار داریم، حفظ وحدت و انسجام بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد.

وی افزود: اگر در جایی خلاهایی احساس می‌شود باید شانه زیر کار بدهیم و برای رفع مشکلات و برداشتن موانع با کمک یکدیگر تلاش کنیم.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امروز مجلس و دولت باید در کنار یکدیگر و با کمک هم برای حل مشکلات معیشتی مردم تلاش کنند.

محمدی خاطرنشان کرد: هدف ما در شرایط فعلی باید رفع مشکلات معیشتی مردم و کسب رضایت آنان باشد و بدانیم که رضایت پروردگار نیز با رضایت خلق میسر می‌شود.

وی افزود: وحدت و انسجام داخلی ما قطعاً توطئه‌های دشمن را نقش بر آب خواهد کرد و مانع از تحقق اهداف شوم آنان برای دخالت در امور داخلی ایران خواهد شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha