نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی از پایان رنج بی‌آبی بیش از ۲۴ روستای خسرج خبر داد و گفت: با تکمیل پروژه انتقال آب غدیر، طی روزهای آینده آب پایدار و سالم در شبکه این روستاها جاری خواهد شد.

آبرسانی به خسرج فقط یک پروژه عمرانی نیست، بازگشت اعتماد مردم است

محسن موسوی‌زاده نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت در مورد انتقال آب غدیر به روستاهای خسرج، گفت: پروژه انتقال آب غدیر به روستاهای مسیر خسرج که حدود ۲۴ روستا را در بر می‌گیرد، در سال‌های گذشته به دلیل کمبود اعتبار و نبود هماهنگی میان نهادهای متولی نیمه‌کاره مانده بود. در این مدت، بیش از نیمی از روستاها با تنش شدید آبی مواجه بودند و تأمین آب آشامیدنی تنها از طریق تانکر انجام می‌شد.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: این شرایط، سلامت مردم به‌ویژه کودکان و سالمندان را تهدید می‌کرد و زندگی روزمره را با مشکلات جدی روبه‌رو ساخته بود؛ ادامه این وضعیت حتی مهاجرت روستاییان و خالی‌شدن روستاها را نیز به دنبال داشت.

موسوی‌زاده ادامه داد: با ورود مستقیم به موضوع، جلسات متعددی در محل اجرای طرح و استانداری خوزستان برگزار شد و هزینه لوله‌های مورد نیاز حدود ۱۴۰ میلیارد ریال برآورد شد، در حالی که پیمانکار توان تأمین آن را نداشت.

مناطق نفت خیز جنوب مسئولیت تامین لوله‌های آبرسانی  روستاهای خسرج را پذیرفتند

وی در ادامه تصریح کرد: در نشست مشترک با مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، این شرکت مسئولیت تأمین لوله‌های مورد نیاز را پذیرفت که این اقدام نقطه عطفی در پروژه بود. لوله‌های پلی‌اتیلن ۱۲ اینچ خریداری و تحویل پیمانکار شد و با رفع مشکلات معارضین محلی و منابع طبیعی، مسیر اجرای خط لوله هموار گردید. در این میان نقش شرکت آبفا، سازمان آب و برق خوزستان، فرمانداری حمیدیه و بخشداران سابق و فعلی نیز قابل توجه بود.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، گفت: در روزهای اخیر لوله‌ها به ایستگاه تصفیه آب البومروح رسیده و ظرف ۲ تا ۳ روز آینده با اتصال به خط غدیر، آب پایدار و سالم در شبکه این روستاها جاری خواهد شد. این طرح هدیه‌ای به مردم شریف و صبور خسرج است که بدون همراهی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، شرکت آبفا و فرمانداری حمیدیه به سرانجام نمی‌رسید. وظیفه ما این است که تا پایان مسئولیت، تک‌تک مطالبات مناطق محروم را دنبال کنیم.

آبرسانی به خسرج فقط یک پروژه عمرانی نیست، بازگشت اعتماد مردم است

وی با اشاره به مشکلات منطقه، افزود: نبود پل تردد بر روی رودخانه کرخه و وضعیت نامناسب جاده خسرج ـ حمیدیه از دیگر دغدغه‌های مردم است که در دستور کار پیگیری قرار دارد. پس از سیل ۱۳۹۸، تخریب این مسیر مشکلات بسیاری برای اهالی ایجاد کرده و لازم است همزمان با طرح آبرسانی، مسیرهای دسترسی ایمن نیز فراهم شود.

موسوی‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: آبرسانی به روستاهای مسیر خسرج تنها یک پروژه عمرانی ساده نیست، بلکه نشانه‌ای روشن از امید، عدالت و بازگشت اعتماد عمومی به کارآمدی نظام تصمیم‌گیری است. این طرح نشان داد که همکاری عملی میان نهادهای مختلف وقتی با محوریت حل مشکلات مردم محروم همراه شود، می‌تواند گره‌های چندساله را باز کند. /

پایان پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha