نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از ناهماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی در اجرای پروژه‌های راه‌سازی، بر ضرورت تسریع در تکمیل محور سنندج ـ مریوان تأکید کرد و گفت: هیچ توجیهی ندارد که طرح‌های زیربنایی و حیاتی مردم به دلیل تأخیر یا کم‌کاری دستگاه‌ها متوقف شود.

نماینده سنندج خواستار تسریع در تکمیل محور سنندج ـ مریوان شد/ مدیران باید با اقدام عملی در میدان حاضر شوند، نه صرفاً وعده

سالار مرادی در حاشیه بازدید از روند اجرای عملیات پروژه واریانت گردنه خروسه به خبرنگار خانه ملت، گفت: تأخیر در اجرای پروژه‌های حوزه راه، افزون بر ایجاد مشکلات جدی برای اهالی روستاهای مسیر، نارضایتی مسافران و مردم منطقه را نیز به همراه دارد. ما در حوزه راه با کمبودهای فراوانی مواجه هستیم و لازم است از تمامی ظرفیت‌ها از جمله اوراق مشارکت اسلامی استفاده کنیم.

نماینده مردم دیواندره، سنندج و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان کردستان در مقایسه با بسیاری از استان‌های دیگر در اجرای پروژه‌های راه‌سازی عقب مانده است، افزود: گاهی ناهماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی موجب طولانی شدن زمان اجرای پروژه‌ها می‌شود که این امر به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست. باید هم‌افزایی و هماهنگی‌ها بیشتر شود تا روند کار شتاب گیرد.

نماینده سنندج خواستار تسریع در تکمیل محور سنندج ـ مریوان شد/ مدیران باید با اقدام عملی در میدان حاضر شوند، نه صرفاً وعده

این نماینده مجلس بر لزوم نظارت و حضور میدانی مدیران نیز تأکید کرد و گفت: نباید صرفاً با وعده و قول به دیدار مردم رفت؛ لازم است مدیران با اقدامات عملی و نتایج ملموس در میدان حاضر شوند تا گرهی از مشکلات مردم گشوده شود.

نماینده سنندج خواستار تسریع در تکمیل محور سنندج ـ مریوان شد/ مدیران باید با اقدام عملی در میدان حاضر شوند، نه صرفاً وعده

مرادی همچنین با اشاره به ضرورت رفع نیاز فوری مردم منطقه تصریح کرد: در کوتاه‌ترین زمان ممکن، باید حدود سه کیلومتر از ابتدای روستای خروسه تا ابتدای جاده علی‌آباد آسفالت گردد تا رفاه مردم منطقه و به‌ویژه سهولت تردد دانش‌آموزان تضمین شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با تمام توان از اجرای این پروژه مهم و حیاتی حمایت خواهم کرد./

پایان پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha