نماینده مردم بندرترکمن در مجلس با اشاره به نشست پیگیری رفع موانع توسعه استان گلستان با تمرکز بر 11 کلان پروژه ملی و استانی استان گلستان با حضور دکتر قالیباف، گفت: در این نشست پیشنهاد تعیین ردیف اعتباری برای احیای خلیج گرگان داده شد و همچنین مقرر شد انجام مطالعات جامع کارشناسی در مورد شیرین‌سازی آب دریای خزر طی دو هفته آینده انجام شود.

پیشنهاد تعیین ردیف اعتباری برای احیای خلیج گرگان/ انجام مطالعات جامع کارشناسی در مورد شیرین‌سازی آب دریای خزر طی دو هفته آینده

عبدالجلال ایری در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت در مورد نشست پیگیری رفع موانع توسعه استان گلستان با تمرکز بر ۱۱ کلان‌پروژه با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: در این نشست مجمع نمایندگان و استاندار گلستان و وزرای نفت، نیرو و اقتصاد، رئیس سازمان برنامه و بودجه و جمعی از مسئولان برخی دیگر از وزارتخانه ها حضور داشتند و  برای رفع موانع اجرای تعدادی از پروژه های کلان، تصمیمات عملیاتی گرفته شود.

وی افزود: بحث شیرین‌سازی آب دریای خزر یکی از موضوعات اساسی و مطالبه به‌حق مردم استان، بود که متأسفانه تاکنون اقدامی برای انعقاد قرارداد خرید تضمینی با بخش خصوصی صورت نگرفته است و در این نشست مقرر شد طی 2 هفته آینده، مطالعات جامع کارشناسی در این مورد انجام و بلافاصله اقدامات اجرایی پروژه در استان گلستان آغاز شود.

نماینده مردم بندر ترکمن، کردکوی، ، بندرگز و گمیشان در مجلس دوازدهم، ادامه داد: در محور شمال به جنوب کشور که از استان گلستان آغاز می‌شود و تا بندرعباس ادامه دارد، اصلاحاتی در مسیرهای جاده‌ای و ریلی در دستور کار قرار گرفته است تا روند توسعه زیرساختی تسهیل شود.

ایری یادآور شد: پروژه پتروشیمی گلستان یکی دیگر از مطالبات دیرینه مردم، است که بیش از ۲۰ سال از آغاز آن می‌گذرد اما دولت تاکنون به تعهدات خود در این زمینه عمل نکرده است؛ مردم سهامدار اصلی این پروژه هستند و انتظار دارند وزارت‌خانه‌های ذیربط با جدیت آن را پیگیری و به مرحله اجرا برسانند و در این نشست پس از ارائه گزارش‌های کارشناسی مقرر شد برای انجام یا رفع موانع اجرای این طرح ها تصمیمات اجرایی و عملیاتی گرفته شود.

وی افزود: در مورد خلیج گرگان نیز اقدامات اولیه‌ای صورت گرفته و مقرر شد برنامه‌های اجرایی دستگاه‌های مسئول که در ستاد ملی احیا تکلیف شده‌اند، به صورت قانونی اجرا شود همچنین پیشنهاد شد ردیف اعتباری خاصی برای این موضوع در نظر گرفته شود تا عملیات اجرایی احیای خلیج به‌زودی آغاز شود.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در حوزه بهداشت و درمان نیز موضوعاتی چون ساخت و تجهیز بیمارستان‌های جدید و ارتقاء زیرساخت‌های درمانی از مهم‌ترین مطالبات مردم استان گلستان است و در نشست برگزار شده، بر لزوم توجه ویژه به این حوزه و تسریع در اجرای پروژه‌های درمانی تأکید شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha