نماینده مردم شیروان و عضو هیأت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در دیداری با دکتر سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور، مسائل معیشتی و حمایتی خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد شهرستان شیروان و شهر لوجلی را پیگیری کرد.

عباس قدرتی زوارم

به گزارش خانه ملت، عباس قدرتی زوارم، در راستای پیگیری مسائل و مشکلات حوزه انتخابیه با سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی کشور دیدار کرد.

این نشست با هدف بررسی و رفع بخشی از نیازهای ضروری خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد در حوزه انتخابیه شیروان برگزار شد.

در این دیدار در خصوص تأمین مسکن، تأمین جهیزیه برای نوعروسان، تأمین لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد شهرستان شیروان و شهر لوجلی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

نماینده مردم شیروان با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به محرومان و اقشار آسیب‌پذیر، خواستار تسریع در اجرای برنامه‌های حمایتی کمیته امداد در سطح شهرستان شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار