نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس، گفت: پروژه انتقال از خط دوم اصلی آب سد طالقان به شهرهای مهستان، هشتگرد و نظرآباد با جاری شدن آب در مخازن تصفیه‌خانه هشتگرد به نتیجه رسید.

بازدید نماینده ساوجبلاغ و وزیر نیرو از روند تکمیل تصفیه‌خانه و خط اصلی انتقال آب از سد طالقان/ تأمین آب شرب غرب استان البرز

علی حدادی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، با اعلام خبر موفقیت در تأمین آب شرب غرب استان البرز تا ۲۰ سال آینده در تشریح جزئیات آن، گفت: به دنبال پیگیری‌های مستمری که داشتیم در نهایت پروژه انتقال از خط دوم اصلی آب سد طالقان به شهرهای مهستان، هشتگرد و نظرآباد با جاری شدن آب در مخازن تصفیه‌خانه هشتگرد به نتیجه رسید.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بنده به همراه وزیر محترم نیرو از روند تکمیل تصفیه‌خانه و خط اصلی انتقال آب از سد طالقان بازدید کردیم.

وی یادآور شد: تحقق این پروژه حاصل مجموعه اقداماتی همچون جلسات متعدد با مسئولان کشوری، مکاتبات رسمی با وزرای نیرو و شخص رییس جمهور در دولت‌های دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم، تذکرات کتبی به مسئولان اجرایی و نطق در صحن علنی مجلس و بازدید و نظارت‌های میدانی مداوم بر اجرای پروژه مذکور بوده است.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، تاکید کرد: مسیر تحقق این طرح ملی از اخذ مجوز تخصیص ۲۵ میلیون متر مکعب آب سد طالقان به غرب استان البرز آغاز شد و با انتقال آب از خط دوم اصلی، تکمیل تصفیه‌خانه و ایجاد زیرساخت‌های بهره‌برداری با تخصیص اعتباری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال ادامه یافت و این مسیر طولانی با پیگیری‌های بی‌وقفه به نتیجه رسید./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار