عضو فراکسیون زنان مجلس در دیدار با حجت الاسلام سیدعمار حکیم بر لزوم انسجام بین المللی مسئولان کشورهای مسلمان و محور مقاومت برای مقابله با رژیم صهیونی تاکید کرد.

لزوم انسجام بین المللی مسئولان کشورهای مسلمان و محور مقاومت برای مقابله با رژیم صهیونسیتی

به  گزارش خانه ملت؛ فاطمه محمدبیگی عضو فراکسیون زنان و نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در حاشیه کنفرانس بین المللی روز اسلامی مبارزه با خشونت علیه زنان  در بغداد با حجت‌الاسلام سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق، دیدار و ضمن تاکید بر اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی، تقنینی و بین المللی بین دو کشور، موضوع گرسنگی و آوارگی مردم غزه به عنوان یکی از محورهای اصلی مذاکرات مطرح کرد.

وی تاکید کرد: مسئولان کشورهای جهان اسلام باید به ویژه دولت ها  پارلمان‌ها، علما و نخبگان برای حل این جنایت ضد بشری تلاش کنند.

محمدبیگی با اشاره به لزوم انسجام بین المللی در بین  مسلمانان و کشورهای محور مقاومت، بر مقابله با جنگ روانی دشمن و گسترش اعتماد به نفس ملی و منطقه‌ای تاکید و اعلام کرد: دیپلماسی پارلمانی، دیپلماسی ملت‌ها، دیپلماسی زنان و خانواده، ارتقاء فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی و آموزشی برای ایجاد اتحاد بین کشورهای منطقه بسیار دارای اهمیت است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق نیز، ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان در غزه، بر جایگاه زن در اسلام و اهمیت تقویت فرهنگ خانواده‌محوری و گسترش گفتگوهای بین الملی در این حوزه تاکید کرد./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار