دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل با اشاره به برگزاری ششمین کنفرانس جهانی روسای مجالس با شعار «همکاری پارلمانی و چندجانبه‌گرایی در جهانی آشفته؛ صلح، عدالت و نهادهای قوی برای همگان»، گفت: هیات پارلمانی ایران به ریاست دکتر قالیباف و با همراه تعدادی از نمایندگان در این اجلاس حضور پیدا می‌کند.

هیات پارلمانی ایران به ریاست دکتر قالیباف در ششمین کنفرانس روسای مجالس جهان حضور پیدا می‌کند

ابوالفضل عمویی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه‌ملت در توضیح سفر هیات پارلمانی ایران به ژنو برای حضور در ششمین کنفرانس روسای مجالس جهان، گفت: این اجلاس بالاترین سطح اجلاس در قوای مقننه دنیا است که هر پنج سال یک‌بار با همکاری سازمان ملل متحد برگزار می‌شود.

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل، افزود: اجلاس روسای مجالس جهان نقش مهمی در تقویت بُعد پارلمانی حکمرانی جهانی، ترویج چندجانبه‌گرایی‌، گفت‌وگوی بین پارلمانی و ترجمه تعهدات بین‌المللی به اقدام ملی دارد.

عمویی یادآور شد: ششمین کنفرانس جهانی روسای مجالس با شعار رسمی «همکاری پارلمانی و چندجانبه‌گرایی در جهانی آشفته؛ صلح، عدالت و نهادهای قوی برای همگان» برگزار می‌شود.

وی با اشاره به جزئیات سفر هیات پارلمانی ایران، اظهار کرد: در ششمین دوره این کنفرانس که در مقر سازمان ملل در ژنو برگزار می‌شود، ۱۱۲ هیات پارلمانی شرکت می‌کند که از این تعداد ۹۶ هیات در سطح رئیس مجلس حضور پیدا می‌کند.

عمویی افزود: هیات پارلمانی ایران در سطح رئیس مجلس و با همراهی تعدادی از نمایندگان در این اجلاس حضور پیدا می‌کند. دکتر قالیباف ضمن سخنرانی در مجمع عمومی این اجلاس، در حاشیه نشست‌های عمومی با تعدادی از همتایان خود دیدار و گفتگو خواهد کرد.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل همچنین تصریح کرد: این اجلاس، نخستین گردهمایی جهانی در سطح بین‌الملل و در سطح روسای پارلمان‌ها پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران است که به جهت تبعات امنیتی آن در سطح منطقه و بین‌الملل حائز اهمیت است. همچنین پیش‌بینی می‌شود با توجه به افزایش درگیری‌ علیه مردم غزه در تحمیل قحطی و تداوم نسل‌کُشی فلسطینیان، نمایندگان مردم دنیا توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار